Uthyrning av mountainbikes från två platser på Omberg: Stocklycke i söder och Borghamn i norr.
Vi förmedlar även kajakkuthyrning på fem platser runt Vättern.

Uthyrning

MTB-uthyrning Omberg - Stocklycke

Stocklycke = södra delen av Omberg. Hyr en av våra mountainbikes och upptäck stigarna på Omberg helt på egen hand! Varje cykel har ett litet reparationskit med så du kan byta slangen själv vid ev. punktering. (Eller spana in någon av våra guidade turer om du hellre cyklar med oss - för att få ett intro till MTB, intro till Omberg eller någon som visar dig de bästa stigarna för just ert sällskap!)
per person

MTB-uthyrning Omberg - Borghamn

Borghamn = norra delen av Omberg. Hyr cykel på Omberg och upptäck stigarna på Omberg på egen hand! Cyklarna har reparationskit så ni kan byta slang på egen hand om punkteringen skulle vara framme. Vi har två uthyrningsbaser på berget varav en är Borghamn vid Ombergs norra fot. Här finns 4 cyklar av enklare standard. Fler cyklar, samt andra storlekar kan ordnas - kontakta oss i så fall så löser vi det!
per person

Kajakuthyrning

Uthyrningen öppnar åter i juni 2023! Boka hyrkajaker genom oss! Vi erbjuder kajakuthyrning på fem platser runt Vättern. Här kan ni läsa mer om de olika uthyrningsbaserna samt boka en kajak för en dag eller flera!
per person