Vill ni ha en privat MTB-guidning av Omberg, med eller utan cykel, så finns lösningen här! Vi har ett flertal kunniga guider med olika specialiteter redo att hjälpa er att komma igång med cyklingen, hitta de bästa stigarna eller utveckla er teknik. 


Omberg har på senaste tiden blivit en allt populärare MTB-destination, och vi förstår ju helt klart varför! För att här finns ovanligt varierad natur och vackra vyer - och om man vet vart man ska cykla - även riktigt bra stigar! Vi lägger upp ruggigt bra rundor för er oavsett om ni är nybörjare eller vana cyklister som vill rulla på flowiga stigar med eller utan tekniktips!

Även om vi erbjuder både cykeluthyrning och guidade turer så är det överlägset flest som bokar de guidade turerna. Dels för att det hjälper er att hitta de bästa stigarna utifrån era förmågor och intressen, men också för att få tekniktips oavsett om man är nybörjare eller vass åkare sedan tidigare. 


Exempel på vad vi erbjuder:

- Guidad MTB för nybörjaren - lär dig grunderna i MTB och testa olika stigar både uppför och utför.
- Guidad MTB XC (cross-country) - vi undviker de brantaste utförsbackarna men trampar på i er takt över berget - för dig som inte längre ser dig helt som nybörjare och vill ha mer rull än teknik.
- Stigclinic tillsammans med Elna Dahlstrand - om du vill utvecklas som cyklist och finslipa din teknik på stigarna.


PRISER

Privat MTB-guidning inkl MTB-hyra (3h)
- minsta debitering: 3000kr per tur:

1-3 personer = 3000kr
4-10 personer = 800/p
Storleken på hojarna är (cyklistens längd) från 145cm till 198cm.

Privat MTB-guidning exkl MTB-hyra (3h)
- minsta debitering: 2000kr per tur:

1-4 personer = 2000kr
5-10 personer = 400kr/p
(Stigclinic med Elna har en minidebitering på 3000kr/tur.)


ONLINEBOKNING (preliminär)
1, Välj vilken inriktning ni vill att guidningen ska ha nedan.
2, Välj datum och antal personer.
3, Slutför bokningsförfrågan.
4, Ni betalar inget nu. När vi får förfrågan styr vi upp med lämpliga guidar och återkopplar till er inom ett par timmar. Om vi kan ta emot er får ni en faktura, och det är först när ni betalar denna ni bekräftar er bokning. Om vi inte kan ta emot er just då försöker vi justera tiden, men hittar vi inget gemensamt som passar så får vi helt enkelt avboka och försöka igen en annan gång.

Searching Availability...- - -

SAMLING/AVSLUT Stocklycke, Omberg
TIDSÅTGÅNG Upp till 3 timmar
DETTA INGÅR
MTB hyra och hjälm (om inget annat anges) Lokal MTB guide
   
DETTA INGÅR EJ
Transport till/från Omberg
Cykelkläder - kom i ex träningskläder, efter väder.

Medtag
Kläder efter väder - träningskläder passar bra. Helst inte plagg om hänger ner för långt över baken - då kan plagget lätt fastna i sadeln när man ställer sig upp. Cyklarna har vanliga platta pedaler så särskilda cykelskor behövs inte.

Bra att veta
Omberg är kuperat och det kommer bli både uppför och nedför. Men vi anpassar tempot utifrån alla deltagare, så ingen ska känna nån press över att behöva hålla ett visst tempo.
Vi har cyklar för deltagare på 145cm och uppåt.

Frågor, bokning och betalning
Fyll i den preliminära onlinebokningen här ovan, eller maila oss på info@woodsandwater.se eller ring 0730-289 290 för frågor och bokning. Betalning till företag sker med faktura och 30 dagars betaltid. 

Avbokningar
Avbokningar fram till 7 dygn innan starten av aktiviteten:  90% av totalsumman återbetalas.
Avbokningar 2 - 7 dygn innan starten av aktiviteten:  50% av totalsumman återbetalas.
Avbokningar mindre än 48 timmar innan aktivitetsstart - ingen återbetalning.
Vi rekommenderar att ni istället kontaktar ert försäkringsbolag för ev. ersättning.

Hälsningar från tidigare besökare:

Deltagare på privatguidad MTB: "Magisk dag, tack för att du visade oss runt. Det blev så avslappnad stämning, väldigt trevligt!!! Vi tyckte vi fick väldigt mycket cykling så balansen blev perfekt. Vi ses framöver, måste ju testa kajak också"

Deltagare på privatguidad MTB: "Det var alldeles underbart, jag är helt biten av MTB nu. Stigarna kantades av ramslök och vitsippor, magiskt! Jag fick så bra tips och klarade av mer än vad jag från början trodde att jag skulle göra. Kommer snart tillbaka igen!"
Deltagare på guidad enduro "Lera i fejset, snorhala spänger, vacker natur, mjölksyrakänning på väg uppför, sköna utförslöpor, regnskur och solsken! Tack för en störtskön tur!"