Skulle du vilja byta yrke och ge dig in i outdoorbranschen, kanske på heltid eller som komplement till något annat? Om du är intresserad av att ta steget men känner att du vill ha mer kunskap och idéer innan du drar igång, eller kanske är nystartad med vill ha extra pepp för att komma vidare - då har du nog hittat alldeles rätt!

För vem?

Den här onlinekursen vänder sig till dig som funderar på att ge dig in i branschen, eller som kanske precis gjort det. Du vill ha nya idéer och tips kring hur du skulle kunna bedriva din verksamhet. Kursen genomförs av och med mig, Linda Staaf, som drivit egna aktivitetsföretag inom naturturismens värld sedan 2009. Du behöver inte ha några erfarenheter sedan tidigare, och du behöver inte ens ha en affärsidé. Men det är bra om du har några lösa idéer som du är intresserad av att utveckla på något sätt.
Eller så har du kommit igång med ett nystartat bolag, men söker inspiration och vill ha konkreta tips på hur du kommer vidare.

När?
5 tillfällen á 2 timmar:

Del 1: Intro & Starta-eget
Måndag 7 juni kl.19.00-21.00

Del 2: Produktutveckling och prissättning
Onsdag 9 juni kl. 19.00-21.00

Del 3: Marknadsföring & samarbeten
Tisdag 15 juni kl.19.00-21.00

Del 4: Att jobba som aktivitetsguide
Måndag 21 juni kl.19.00-21.00

Del 5: Hållbar turismutveckling och avslut
Onsdag 23 juni kl.19.00-21.00

Var?
Online via Zoom - delta varifrån ni vill så länge som ni kan vara uppkopplade.

Hur?
Ni bokar och betalar online här nedan för att anmäla er till kursen.
Några dagar innan varje digitalt möte få en länk via mail, som ni enkelt klickar på för att komma in i vårt Zoom-möte och delta digitalt i kurserna. Se dessutom till att:
- Ha ett headset med mikrofon på er så både hörs ni och hör bättre.
- Ha igång er kamera så att ni syns, det blir tryggare och roligare för övriga deltagare.
- Se till att ni sitter på en lugn plats där ni inte blir störda. Sätt endast på er mikrofon när ni ska tala.
- Ha anteckningsblock och pennor redo - det kommer bli många noteringar för er!
- Det är perfekt att vi kan dela upp träffarna med mellanrum, då blir det inte korvstoppning och ni har tid att fundera och kanske rent av ta några steg längre fram i ert företagande mellan träffarna.

- - -

Innehåll
Del 1: Intro & Starta-eget
Del 2: Produktutveckling och prissättning
Del 3: Marknadsföring & samarbeten
Del 4: Att jobba som aktivitetsguide
Del 5: Hållbar turismutveckling och avslut

Pris:
3125kr/person för 5st digitala träffar á 2 timmar (2500kr/p ex moms)

- - -

Mer om mig
Jag har arbetat inom turistindustrin i över 25 år och har sedan 2009 arbetat som egenföretagare inom aktivitetsbranschen. Idag äger och driver jag guideföretaget Woods & Water of Sweden AB samt är delägare i kajakföretaget VätternKajak och aktivitetsföretaget Omberg Zipline. Jag har tidigare varit delägare i Orust Kajak på västkusten samt i det surfinspirerade aktivitetscentret Beach Crib.
Under 14 år var jag ordförande (och vice.ordf) för Friluftsfrämjandet Vadstena som driver en hel skidanläggning med 150 personer på ideell basis. Jag har också arbetat ett antal år med att utbilda blivande guider och naturguider på gymnasial och eftergymnasiala utbildningar.

Själv är jag utbildad friluftsguide, kajakguide, MTB-guide, historieguide, resesäljare samt projektledare inom konferens, kongress och event... och utbildad inom hållbar turismutveckling.

Kommentarer från tidigare deltagare:
"En mycket inspirerande genomgång kring olika delar inom outdoorföretagande som verkligen ökat min förståelse kring hur jag själv ska utveckla mig och min verksamhet."

"Ett skönt flow mellan inspiration, kunskap..."

"En inspirerande kurs!"

"Otroligt inspirerande och värdefullt. Både från Lindas erfarenheter från att ha varit företagare en längre tid, men också från de andra kursdeltagarna."

"Har varit väldigt bra och även roligt att träffa likasinnade. Bra grund, tankar och idéer att jobba vidare med hemma."

 

Searching Availability...