Kolmården är liksom Omberg också ett friluftsmecka, en plats för friluftsliv. Med utsikt över Bråviken ligger Villa Fridhem, ett pampigt sommarslott för kungafamilj. Härifrån utgår vi på guidade MTB-turer i skogarna! Kombinera er cykeltur med lunch, middag eller övernattning här på Villa Fridhem och spendera några dagar extra i området!

Vi har tre nivåer av cykling i Kolmården:
Gul – Lätt grusvägscykling med många pauser. Vi tar med fika och slår oss ner i mossan. Att cykla här handlar mest om att komma ut, iväg, och in i den trolska skogen. Lite livsnjutarcykling. 2h
Grön – Lätt stigcykling för er som är nya på MTB. Vi cyklar på stigar och traktorvägar av varierad karaktär, vi kan utlova en mysig skogstur, skogssjöar och storslagen utsikt på denna tur. ca 2,5h
Blå – Ni har cyklat förr och behärskar MTB utan att vara “experter”, ni vill ha en runda med en guide där ni får köra några sköna stigar med en del tekniska partier (som det ofta är i Kolmården). Även här utlovas vyer och finfina skogar. Ca 3h

Om Villa Fridhem
En plats för möten, festligheter och familjen. Pampigt fint och med bra läge för en aktiv semester. Titta in på www.villafridhem.se för att läsa och se mer.

Om MTB-guidningarna
Nu kan ni boka guidade turer i Kolmården med oss!
Längden och tiden på guidningarna varierar lite efter nivå, men mellan 2-3h. Vi har 10st cyklar och hjälmar för uthyrning, dessa ingår i priset om inget annat anges.
Guidningarna i Kolmården kräver lite logistik från vår sida och behöver därför bokas minst tre dagar före ankomst. Alla turer utgår från Villa Fridhem.

Huvudsakligen kommer det krävas ett minimiantal eller en minimisumma för dessa turer, men vi kommer vid några tillfällen även ha “öppna tider” för allmänheten att boka in sig på, när datum är satt publiceras de här på sidan. Det kommer också gå bra att anlita en privatguide för mindre sällskap.

Pris
Pris för guidning på 3h i Kolmården inkl. cykelhyra.
1-3 personer: 4800kr totalt. (4800kr är vårt minimipris)
4-6 personer: 1500kr/person
7-10 personer: 1100kr/person
Boka till mat eller boende på Villa Fridhem och få -100kr rabatt/person! Kontakta oss på 0730-289 290 eller info@woodsandwater.se för mer info och bokning!

Frågor och bokning
Kontakta oss på info@woodsandwater.se eller 0730-289 290 om du vill veta mer eller boka.

Avbokningar
Avbokningar fram till 7 dygn innan starten av aktiviteten:  90% av totalsumman återbetalas.
Avbokningar 2 – 7 dygn innan starten av aktiviteten:  50% av totalsumman återbetalas.
Avbokningar mindre än 48 timmar innan aktivitetsstart – ingen återbetalning.
Vi rekommenderar att ni istället kontaktar ert försäkringsbolag för ev. ersättning.

Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom