Retreats & Weekends

Pura Vida - retreat på UrNatur

Vill du förändra din livsstil och börja leva ett enklare liv? Undrar du kanske varför du jobbar för att kunna ta semester, vill du lämna ett slagsekorrhjul och gå vidare med en livsstilsomställning? Att leva närmare naturen och bli bättre på att lyssna in vad ditt hjärta vill säga dig.
linda

Kajakretreat i skärgården

Yoga, ö-liv och naturmeditation. Sugen på att uppleva skärgården från kajaken - att kryssa mellan små öar, pittoreska skärgårdsbyar och grönskande hagmarker? Att rulla ut yogamatten på de rundade klipphällarna, äta god mat och att lyssna in naturen och vågskvalpen samtidigt som kvällssolen går ner. Kanske bland det bästa som finns - att paddla till en ö för att landa och lyssna in. Och du... du behöver ingen tidigare erfarenhet av kajakpaddling eller tältliv. Vi har all utrustning som behövs och maten har vi också fixat - men vi hjälps åt att laga den, tillsammans! Vi som välkomnar er är

Fjäll & Frihet - vandring mot ett enklare liv

Allt du behöver ryms i din vandringsryggsäck! Du tar de första stegen framåt och påbörjar en fjällvandring som under fyra dagar kommer lära dig mer om dig fjällivet, tältturer, utematlagning och dig själv. Men kanske är det inte bara starten på en weekendvandring, kanske tar du just nu de första stegen mot ett enklare liv?

Women's Wilderness Adventure (Do The North)

An all ladies mind-opening kayaking journey full to the brim with passion, know-how and gumption to make the outdoors a bigger part of your life! This inspirational adventure is a one-off very special trip for Swedish and international guests!

Kajakcamping i Norra Vätterns skärgård

Vi paddlar kajak och njuter ö-liv i skärgården en helg! Under helgen bor vi i tält och lagar mat ute. Det går bra att hyra utrustning av oss om du inte har egen. Norra Vätterns skärgård är ett naturreservat som består av ett 50-tal öar omgivna av Vätterns klara vatten. Här finns flera vikar och laguner med turkosfärgat vatten, släta klippor och skärgårdsskog.