Vi erbjuder flera olika aktiviteter för dig som är intresserad av kajak!
Här finns dagsturer, kvällsturer, och weekendpaddlingar. Vi har prova-på för nybörjare där du som känner dig osäker kan lära dig grunderna.
Nedan har vi samlat alla våra upplevelser med kajak!

Aktiviteter & Upplevelser med

KAJAK!

Kajakuthyrning

Vi har stängt kajakpaddlingen för säsongen och öppnar åter till sommaren 2022. Vi erbjuder kajakuthyrning på fem platser runt Vättern. Här kan ni läsa mer om de olika uthyrningsbaserna samt boka en kajak för en deg eller flera! Enkelkajak: 499kr/dag och dubbelkajak: 799kr/dag
per person

Kvällspaddling - Ombergs grottor

Vi har stängt kajakpaddlingen för säsongen och öppnar åter till sommaren 2022. En kvällspaddling till Ombergs grottor i solnedgång. Efter en kajakintroduktion paddlar vi norrut från mysiga Hästholmens Hamn med sikte på Ombergs grottor. På vägen tillbaka stannar vi till på någon av stränderna för egen medhavd picknick/matsäck.
per person

Privat guide - paddling till Ombergs grottor

Vi har stängt kajakpaddlingen för säsongen och öppnar åter till sommaren 2022. Vill ni ha en unik paddling för endast ert sällskap - boka in er, familjen eller kompisarna på en privat tur med guide! Upplev Vätterns klara vatten och Ombergs dramatiska klippor och mytomspunna grottor tillsammans med en av våra guider. Valmöjligheterna blir fler när sällskapet är ert eget, turerna anpassas efter era önskemål och ert tempo.
per person

Här paddlar vi

Vi är verksamma kring Vättern och Omberg. De flesta av våra kajakpaddlingar utgår från Hästholmens Hamn söder om Omberg, men också från Borghamn, Medevi och Granvik. Vi har även paddlingar i Norra Vätterns skärgård och gör gästspel i den östgötska skärgården Sankt Anna.

All kajakutrustning ingår på våra turer – som kajak, paddel, kapell och flytväst.

Vi som guidar

Kajak-teamet

Linda

Alex

Maria

Jonny