Föreläsningar & Workshops

En samling föreläsningar och workshops med olika inriktningar – men alltid med fokus på företagande och/eller hållbar turismutveckling.
Kan genomföras digitalt med Zoom eller på plats hos er om restriktioner tillåter det. 

Outdoorföretagande - online 2021

Nästa tillfälle: Start 7 juni! Skulle du vilja byta yrke och ge dig in i outdoorbranschen, kanske på heltid eller som komplement till något annat? Om du är intresserad av att ta steget men känner att du vill ha mer kunskap och idéer innan du drar igång? 5 digitala träffar á 2 timmar med det mesta ni behöver veta för att komma igång med eget företagande inom naturturism!
per person

Föreläsningar & Workshops för företag och grupper:

Outdoorföretagande - arbeta som aktivitetsguide

Let's Meet & Talk - från idé till genomförande

Hållbar turism på lång sikt - en workshopserie för hela destinationen

linda staaf föreläsning och workshop

Hållbar turism - en introduktion (finns som föreläsning och workshop)

Mer om Linda som föreläsare

Linda har arbetat inom svensk besöksnäring och reseindustri i över 25 år, de senaste 12 åren med eget aktivitetsbolag inom naturturism. Under 14 år var hon ordförande och v.o för Friluftsfrämjandet Vadstena som driver en hel skidanläggning med 150 personer på ideell basis. Hon har också arbetat ett antal år med att utbilda blivande guider och naturguider på gymnasial och eftergymnasiala utbildningar.
Linda är utbildad inom GSTC (Global Sustainable Tourism Council som arbetar worldwide med kriterier för certifiering av hållbar turism), utbildad kajakguide, MTB-guide, diplomerad resesäljare samt genomgått en längre managementutbildning inom marknadsföring, försäljning och ekonomi inom mötesindustrin.

Sedan 2016 håller Linda föreläsningar, workshops och kurser med olika teman inom företagande och/eller hållbar turism.

linda staaf föreläsning och workshop
linda staaf naturguide

För frågor eller bokning, kontakta Linda på:
E-post: linda@woodsandwater.se
Mobil: 0730-289 290