AVSNITT:

Turismfilosofi & Illusioner i

flippa spelplanen podcast

Om podden

Flippa Spelplanen är en podcast som vill lyfta andra perspektiv och lättsamt ifrågasätta sånt som vi i ofta tar för givet. Att Flippa Spelplanen innebär att vända upp och ner på en föreställning eller rutin för att sedan fundera ut hur man skulle göra om man fick chansen att börja om på nytt. Det kan gäller både livsstil och identitet, såväl i yrkeslivet som privatlivet.

Med den röda tråden “flippa spelplanen” kommer podden att ta sig an framförallt två kategorier, dessa är: “Turismfilosofi” och “Illusionerna i mitt liv“.

Podden är av och med Linda Staaf – en guide inom naturturism som gillar att ifrågasätta och fundera över sin egen livsstil och yrkesroll, och som gärna gör det i samtal med andra.

Två kategorier

“Turismfilosofi” synar syftet inom rese- och besöksnäringen, hur den påverkar och påverkas. Podden vill tänja på gränserna för vad turism är och kan bli, likväl som den kan lyfta dess utmaningar och hot.

“Illusionerna i mitt liv” bygger på en bloggserie av Linda Staaf där varje inlägg handlade om att ifrågasätta normer, livsstil med hennes egna livsval som exempel och utgångspunkt. I podden gästas hon av andra personer som gjort liknande val eller kanske rent av det motsatta.

Tipsa gärna om personer eller verksamheter att ha med i podden! Kontakta oss här!