Med sikte på år 2121

Japp, ni läste rätt – nu tar vi sikte inte bara på året som kommer, utan på den tid som kommer om 100 år…

Woods & Water of Sweden ser en oro i att de klimatförändringar och den klimatutmaning vi står inför kommer att påverka vår natur och vår tillgång till friluftsliv i framtiden. Att vi i turismbranschen och alla ni resenärer/besökare kan påverka framtiden genom de val vi väljer att göra idag.

För att bidra till ökad förståelse och för att sätta viktiga branschfrågor i rampljuset genomför vi under 2021 initiativet Let’s Meet & Talk. Ett videoprojekt som ni kan följa på www.letsmeetandtalk.se
Här kommer vi träffa företrädare för svensk turism och friluftsliv på lokal, regional och nationell nivå för att tillsammans med dem prata på djupet om utmaningar och möjligheter för ett mer långsiktigt arbete med en hållbar utveckling av turism och friluftsliv. Så att våra barnbarns barn får samma tillgång till svensk friluftsliv som vi själva har idag.

Välkomna att följa oss även på denna resan!

Foton: Jesper Anhede (www.anhede.se)

About Author

client-photo-1
Linda Staaf
Det är jag som driver Woods & Water of Sweden! Det är oftast mig ni har kontakt med vid bokningar och förfrågningar, och det är alltid jag som skriver inläggen här på sidan!