Onlineföreläsningar

Jag kommer under maj hålla i några föredrag online via Zoom för er som är intresserade av att bidra till en hållbar utveckling av besöksnäringen - faktiskt oavsett vilken roll ni har. Turism berör nämligen alla - lokalinvånare, företagare och resenärerna själva! Under 29-30 maj håller jag i tre föreläsningar som alla har samma grundfilosofi. Det handlar om hur besöksnäringen påverkar och påverkas. Hur den berör och berörs av natur, klimatförändringar, kultur, lokalsamhället och vad vi alla, oavsett roll, kan vara uppmärksamma på detta och bidra med våra kunskaper, förmågor och intressen för att göra livet så gott som möjligt för allt levande - nu & i framtiden!

Föreläsningar & Workshops om hållbar utveckling

Linda Staaf, grundare av Woods & Water beskriver sig själv som en "turismfilosof" och föreläser över hela landet om besöksnäringens framtid, påverkan och potential.

Gröna Möten med Linda Staaf på Ombergs Turisthotell

Ett komplett konferenspaket för möten i inspirerande miljö på Omberg, en plats där ni får möjlighet att ta er an frågorna som berör ert företags och kommande generationers framtid. Föreläsning och guidad vandring med Linda Staaf ingår.

Workshops & Föreläsningar

Vill ni ha en konferens på Omberg med omnejd, med aktiviteter som guidade vandringar, kajakpaddlingar eller zipline. Kontakta oss gärna så kommer vi med förslag och upplägg.

Telefon: 0730-289 290
E-post: info@woodsandwater.se