Aktiviteter & Upplevelser med

vandring!

Vandring på Omberg - privatguidad

Exklusivt för just ert sällskap! Lär känna Omberg lite bättre på en privatguidad vandring med oss! Vackra platser blandat med berättelser från förr... Vi anpassar turen efter era önskemål. Skicka oss gärna en förfrågan idag!
per person

Vandring över Omberg (6-7h)

En guidad vandring på Omberg bjuder på storslagna vyer, sagolik barrskog och fascinerande bokskog. Varje kilometer bjuder på något nytt då landskapet och vyerna ständigt förändras. Under vandringen berättar vi om lite om bergets historia och dess mytiska väsen.  Framförallt njuter vi av utsikten och vackra vyer - och av en god picknick och smarrig fikastund förstås!
per person

Läs om våra vandringar på vår blogg!

Vårvandring över Omberg

Det är vår igen! Solen värmer mer för varje dag och den lilla snön som kom har snart smält bort helt - för nu - det hinner säkert komma några flingor till. Tänkte passa på att berätta lite mer i detalj om de olika aktiviteterna vi har igång och först
Läs inlägget!

Hälsningar från gäster

Deltagare på vandring:
“Toppenbra vandring med suveräna guiden Linda. Härlig upplevelse! Rekommenderas starkt!”

Deltagare på vandring
“En härlig vandring med några vänner? kan varmt rekommendera att boka in en ? . Tänk er att sitta på en högre höjd o ta en fika .. sitta o njuta av utsikten, underbart!”

Se vår film om vandring här! (1 min)