Vi vandrar och guidar på Omberg i Östergötland!
På våra vandringar letar vi oss fram till vackra platser med trolsk barrskog, ståtlig bokskog och storslagna utsikter över Vättern och slätten. Vi kryddar guidningarna med historia, sägner och berättelser från förr.
Här listar vi våra vandringspaket och -upplevelser:

Aktiviteter & Upplevelser med

vandring!

Torsdagsvandring över Omberg (6-7h)

Lär känna Omberg lite bättre på en guidad vandring med oss! Vackra platser blandat med berättelser från förr... Följ med på en torsdagsvandring från norr till söder där picknicklunch ingår! Alla torsdagar i september-november.
per person

Vandringspaket - Vadstena & Omberg på 4 dagar

Från kullersten, slott och kloster i Vadstena, via slätten med Vätternvy till Ombergs lummiga skogar, branta klippor och kuperade stigar. Den här vandringen har det mesta av det bästa för den som söker en vandring i rikt kulturlandskap och historisk bygd.  Drömmer du också om att vandra tanklöst, eller helt i dina egna tankar? Njuta natur med vyer av åkrar, skog och sjö? Ta del av berättelser från en bygd rik på historia? Se fram emot en god måltid och en skön säng vid dagens slut? Ja, men då så, då kör vi... Endast under veckorna 36-42.
per person

Lilla vardagslunken

En kort guidad vandring på Omberg - vi njuter skog, vyer, sjöutsikt och hör historier från förr. Perfekt för dig som inte vill gå så långt.
per person

Hälsningar från gäster

Deltagare på vandring, våren 2020:
“Toppenbra vandring med suveräna guiden Linda. Härlig upplevelse! Rekommenderas starkt!”

Deltagare på vandring, våren 2020:
“En härlig vandring med några vänner😊 kan varmt rekommendera att boka in en 🙌 . Tänk er att sitta på en högre höjd o ta en fika .. sitta o njuta av utsikten, underbart!”

Se vår film om vandring här! (1 min)