Vi hyr ut cyklar, närmare bestämt mountainbikes. Cyklarna finns på Omberg i Östergötland men kan även transporteras till andra platser om så önskas.
Vi förmedlar även hyra av kajaker. Vid Omberg, Medevi, Granvik och Olshammar erbjuder vi kajakuthyrning genom vår partner VätternKajak.
Vi hyr även ut friluftsutrustning.

Uthyrning

MTB-uthyrning Omberg - Stocklycke

Uthyrningen från Stocklycke har stängt under vintern 2020/2021 på grund av ägarbyte av den anläggning vi tidigare hyrt in oss i. Tills vidare kommer MTB-uthyrningen från Borghamn att fortsätta som vanligt.
per person

MTB-uthyrning Omberg - Borghamn

Uthyrningen i Borghamn har stängt tills vidare p.g.a väderläget på Omberg som våra cyklar inte är rustade för... Vi kommer att öppna lite längre fram i vinter. Hyr cykel på Omberg! Vi har två uthyrningsbaser på berget varav en är Borghamn vid Ombergs norra fot. Här finns 4 cyklar som standard, men om de inte passar storleksmässigt för ert sällskap eller om ni vill ha fler cyklar - säg till!
per person

Kajakuthyrning

I samarbete med VätternKajak kan vi erbjuda kajakuthyrning på fem platser runt Vättern. Här kan ni läsa mer om de olika uthyrningsbaserna samt boka en kajak för en deg eller flera! Vi har även Special deals på dubbelkajaker från Hästholmen under sommaren - 499kr/st om de hyrs mellan 09.00-15.00 - endast vid få tillfällen i sommar!
per person

SUP-uthyrning i Borghamn

Hyr SUP/paddlebaord i Borghamn och paddla till Ombergs norra stränder. Tajma in en dag när det är stilla på vattnet! Det går också bra att hyra bräda och ta med sig den till annat vattendrag.
per person