Alla våra

UPPLEVELSER

Onlineföreläsningar

Jag kommer under maj hålla i några föredrag online via Zoom för er som är intresserade av att bidra till en hållbar utveckling av besöksnäringen - faktiskt oavsett vilken roll ni har. Turism berör nämligen alla - lokalinvånare, företagare och resenärerna själva! Under 29-30 maj håller jag i tre föreläsningar som alla har samma grundfilosofi. Det handlar om hur besöksnäringen påverkar och påverkas. Hur den berör och berörs av natur, klimatförändringar, kultur, lokalsamhället och vad vi alla, oavsett roll, kan vara uppmärksamma på detta och bidra med våra kunskaper, förmågor och intressen för att göra livet så gott som möjligt för allt levande - nu & i framtiden!

Privatguidad kajakpaddling vid Omberg

Vill ni paddla med egen guide vid Omberg? Ibland kan det vara skönt att inte vara en del av en grupp utan hålla sig i en mindre grupp med sina egna vänner eller familj. Men så vill man ändå ha med sig en guide som har bra koll på allt vad gäller kajakpaddling, säkerhet och framförallt - berättar om platsen ni besöker! För det är inte bara branta klippor och en öppen sjö - det finns så mycket historier och händelser som utspelat sig kring dessa platser som man nästan omöjligt kan ta till sig av utan en guide med lokalkännedom.

VANDRING: Ombergs Mystik

En vandring som lätt lyfter på slöjorna från "dimmornas berg" och berättar om Omberg som en kraftplats och hem för myter och magi. Varför har så många människor dragit sig hit i tusentals år, vad är det de söker och vad är det de finner? Här lever också den mystiska Drottning Omma, som än idag ses som bergets beskyddare av människor som bor i bygden.

Föreläsningar & Workshops om hållbar utveckling

Linda Staaf, grundare av Woods & Water beskriver sig själv som en "turismfilosof" och föreläser över hela landet om besöksnäringens framtid, påverkan och potential.

Fler aktiviteter och upplevelser är planerade och kommer att bli bokningsbara här på sidan inom kort!

  • Heldagspaddling med Linda
  • Walk & talk med Linda
  • Kajak & Yogaweekend i S:t Annas skärgård
  • Kajak & ö-liv i Norra Vätterns skärgård
  • Fjäll och frihet

Upplevelser & Aktiviteter med Woods & Water

Woods & Water gillar naturupplevelser och friluftsaktiviteter av olika slag och tempo och många är de aktiviteter som under åren sålts genom oss. Men kärnan i verksamheten är att verka för långsiktighet, livgivande och biologisk mångfald och därför är vårt utbud i ständig förändring. En del aktiviteter får lämna oss, och andra komma till.
Här kan ni läsa mer om vår filosofi!

Länktips!
Kolla gärna in www.runtvattern.se för att ta del av andra aktiviteter och upplevelser i området.