Alla våra

UPPLEVELSER

Pura Vida - retreat på UrNatur

Vill du förändra din livsstil och börja leva ett enklare liv? Undrar du kanske varför du jobbar för att kunna ta semester, vill du lämna ett slagsekorrhjul och gå vidare med en livsstilsomställning? Att leva närmare naturen och bli bättre på att lyssna in vad ditt hjärta vill säga dig.

VANDRING: Ombergs Mystik

En vandring som lätt lyfter på slöjorna från "dimmornas berg" och berättar om Omberg som en kraftplats och hem för myter och magi. Varför har så många människor dragit sig hit i tusentals år, vad är det de söker och vad är det de finner? Här lever också den mystiska Drottning Omma, som än idag ses som bergets beskyddare av människor som bor i bygden.

Föreläsningar & Workshops om hållbar utveckling

Linda Staaf, grundare av Woods & Water beskriver sig själv som en "turismfilosof" och föreläser över hela landet om besöksnäringens framtid, påverkan och potential.

Rockpaddling

Rock & rocks från en kajakpaddlares synvinkel. Jag gillar både musikgenren och klippor och hällar av alla slag - särskilt de som har schysta formationer och känns laddade liksom. Det här är en kajakpaddling som tar oss till några av bergets fränaste klippor och grottor, helt i rockens anda. För mig är rock grundande och laddat på samma gång - precis som de platser vi besöker under turen. Och såklart blir det musik, sköna intron och kanske musikquiz under turen också!

Fler aktiviteter och upplevelser är planerade och kommer att bli bokningsbara här på sidan inom kort!

  • Heldagspaddling med Linda
  • Walk & talk med Linda
  • Kajak & Yogaweekend i S:t Annas skärgård
  • Kajak & ö-liv i Norra Vätterns skärgård
  • Fjäll och frihet

Upplevelser & Aktiviteter med Woods & Water

Woods & Water gillar naturupplevelser och friluftsaktiviteter av olika slag och tempo och många är de aktiviteter som under åren sålts genom oss. Men kärnan i verksamheten är att verka för långsiktighet, livgivande och biologisk mångfald och därför är vårt utbud i ständig förändring. En del aktiviteter får lämna oss, och andra komma till.
Här kan ni läsa mer om vår filosofi!

Länktips!
Kolla gärna in www.runtvattern.se för att ta del av andra aktiviteter och upplevelser i området.