En guidad vandring för bara ert sällskap! Omberg bjuder på storslagna vyer, sagolik barrskog och fascinerande bokskog. Varje kilometer bjuder på något nytt då landskapet och vyerna ständigt förändras. Under vandringen berättar vi om Omberg genom tiderna, om dess mytiska väsen och människorna som levt här.  Framförallt njuter vi av utsikten och vackra vyer - och av en god picknick och smarrig fikastund förstås!

Omberg är värt ett besök året om - det finns alltid fina delar att upptäcka på berget oavsett säsong. Och ja, vi som bor här säger berget - även om de flesta inte vill likställa Omberg med ett berg. Vi får ofta höra att det bara är en stor kulle. Oavsett, så är denna stora kulle tillräckligt stor för att det emellanåt ska finnas rejält med uppförsbackar och bitvis ojämna stigar.

När?
Eftersom att detta är en privatguidad vandring kan ni själva vara med och styra hur långt eller hur länge ni vill gå. När ni bokar väljer ni en tid på mellan 2 timmar och 7 timmar.

Bokas senast 48h innan avgång.

Tillgänglighet och svårighet:
Under våra vandringar så blir det både uppför och nedför för att njuta vyer och utsikt.

Om du inte har möjlighet att röra dig obehindrat på stigarna så meddela oss innan, så ser vi till att ta fram en rutt som passar bra för just dig och ditt sällskap! Här på Omberg finns även en slinga i bokskogen speciellt framtagen för att enkelt kunna besökas med barnvagn eller rullstol och ett rep som ledsagning för synskadade.

Priser: 
För upp till 6 personer per grupp (är ni 7 pers eller fler, kontakta oss för offert):
1-2 timmar: 2000kr (+ ev picknickpaket 230kr/person)
3-4 timmar: 3000kr (+ ev picknickpaket 230kr/person)
5-6* timmar: 4000kr (+ ev picknickpaket 230kr/person)

*Att vandra över Omberg norr/söder tar ca 6-7 timmar inkl. pauser

GÖR EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN ONLINE
Här kan ni online välja datum och tid för er förfrågan, vi svarar oftast inom 12h med besked om vi kan genomföra guidningen eller ej. Om vi kan får ni en bokningsbekräftelse och faktura av oss som ni betalar online. Därmed betalar ni inget vid er förfrågan, utan först när vi skickar er fakturan.

Bäst månadsöversikt får du om du tittar på en dator, från mobilen behöver man titta på en dag i taget. Utöver vad som finns här, så kan ni alltid kontakta oss med era egna önskemål.

Searching Availability...

SAMLING/AVSLUT Enligt överenskommelse
TIDER Enligt övernskommelse
DETTA INGÅR
Lokal Ombergsguide

 

DETTA INGÅR EJ
Transport till/från Omberg
Picknickpaket kan köpas till för 230kr/person

Bra att veta:
Tänk på att Omberg är en stor kulle... Det är stundtals uppför och mycket stenar och rötter på stigarna. Om ni önskar en vandring som inte är så teknisk så kontakta oss så ordnar vi detta för er!
Medtag kläder efter väder och gärna en dagryggsäck.

Bloggen
På bloggen kan ni läsa mer om Vandring över Omberg och tidigare minnesvärda vandringar vi gjort specifikt under våren. Läs blogginlägget här!

Avbokningar
Avbokningar fram till 7 dygn innan starten av aktiviteten:  90% av totalsumman återbetalas.
Avbokningar 2 - 7 dygn innan starten av aktiviteten:  50% av totalsumman återbetalas.
Avbokningar mindre än 48 timmar innan aktivitetsstart - ingen återbetalning.
Vi rekommenderar att ni istället kontaktar ert försäkringsbolag för ev. ersättning.

  

vintervandring på omberg
vandring på omberg
guidad vandring på omberg
vandring på omberg