En guidad vandring på Omberg bjuder på storslagna vyer, sagolik barrskog och fascinerande bokskog. Varje kilometer bjuder på något nytt då landskapet och vyerna ständigt förändras. Under vandringen berättar vi om lite om bergets historia och dess mystiska väsen. Men framförallt njuter vi av utsikter och vackra vyer!

Omberg är värt ett besök året om - det finns alltid fina delar att upptäcka på berget oavsett säsong. Och ja, vi som bor här säger berget - även om de flesta inte vill likställa Omberg med ett berg - vi får ofta höra att det bara är en stor kulle. Oavsett, så är denna stora kulle tillräckligt stor för att det ska finnas rejält med uppförsbackar här och relativt tekniska stigar emellanåt.

Tider och tidsåtgång:
Vi har turer från 2h upp till 6h, ibland några längre turer. Tiderna finns angivna för varje tur i bokningssystemet nedan. Vi har utannonserade vandringar löpande året om! Om ni inte ser några lediga eller utannonserade tider i systemet nedan så kontakta oss med era önskemål på info@woodsandwater.se så försöker vi lösa något!

Tillgänglighet och svårighet:
Under våra utannonserade vandringar så blir det både uppför och nedför för att njuta vyer och utsikter. På dessa turer bör du kunna vandra obehindrat i promenadtempo.
Om du inte har möjlighet att röra dig obehindrat på stigarna så meddela oss innan, så ser vi till att ta fram en rutt som passar bra för just dig och ditt sällskap! Här på Omberg finns även en slinga i bokskogen speciellt framtagen för att enkelt kunna besökas med barnvagn eller rullstol, med ett rep som ledsagning för synskadade.

Priser: 
Vintervandring i januari-mars 399kr/p (exkl mat/dryck)
Aprilvädervandring i april 599kr/p (inkl picknicklunch)
Sommarvandringar i maj-juni 599kr/p (inkl. picknicklunch)
Under juli-augusti har vi inga vandringar på berget.

Max. group size: 12 (oftast är vi inte fler än 6-8st)

SAMLING/AVSLUT Stocklycke Omberg
TIDER Varierar beroende på tur - se var tur för sig.
DETTA INGÅR
Lokal Ombergsguide
Picknicklunch ingår under april-juni
DETTA INGÅR EJ
Picknicklunch ingår ej under jan-mars
Transport till/från Stocklycke, Omberg

Bra att veta:
Tänk på att Omberg är en stor kulle... Det är stundtals uppför och mycket stenar och rötter på stigarna. Om ni önskar en vandring som inte är så teknisk så kontakta oss så ordnar vi detta för er!
Medtag kläder efter väder, och tag gärna med en dagsryggsäck.

Frågor, bokning och betalning

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@woodsandwater.se.
För att boka en tur som är utannonserad/bokningsbar - boka då online nedan, där kan du även betala direkt med kort. Om inga turer finns lediga eller tillgängliga så är du välkommen att maila oss dina önskemål så försöker vi göra vad vi kan för att boka in er!

Avbokningar
Förbokad tur kan avbokas fram till en vecka före ankomst - ni får då tillbaka alla pengar med undantag för 200kr/bokning som vi behåller för administrativa kostnader. Avbokningar mindre än en vecka före start kommer inte att betalas tillbaka.

BOKA ONLINE HÄR
När vi har utannonserade vandringar så kan ni söka fram dem via datum här nedan. Finns inget? Kontakta oss så försöker vi lösa något!

Searching Availability...

 

Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom