En introduktion till mountainbike!

Här ingår först en timmes introduktion till mountainbike tillsammans med en av våra guider och cykling på Omberg. Vi går igenom hur man hanterar cykeln, hur ni sitter/står och greppar den och så testkör vi några olika stigar, från större grusvägar till stigar och lättare nedförsbackar. Därefter får ni ta del av en karta med lämpliga stigval på Omberg för att därefter fortsätta upptäcka området på egen hand med hyrcyklarna resten av dagen.

Priser
MTB-intro (1h) inkl MTB-hyra (heldag): 499kr/person

Priser privat guidning - om ni önskar boka en egen tid:
1-3 pers 1999 kr
4-12 pers: 499kr/person

Storlek på cyklar:
Storleken på hojarna är (cyklistens längd): S 155-165cm, M 165-180cm, and L 176-188cm och XL 188-198cm.

Åldersgräns
Ingen för privata grupper - men våra minsta cyklar för uthyrning är för personer på 155-165 cm.

Plats och tid
Stocklycke Omberg, Östergötland. Vi samlas utanför Stocklycke Vandrarhem kl.10.00.

BOKA ONLINE HÄR
När vi har utannonserade paket så kan ni söka fram dem via datum här nedan. Finns inget? Kontakta oss så försöker vi lösa något! Tänk på att meddela oss vid bokning hur lång du är, så vi kan välja ut en lämplig hoj till dig!

Searching Availability...

Minst/max antal deltagare
Minst 4st, max 8st för öppna grupper (privata sällskap kan vara 1-12st)
Om det blir 3st eller färre personer anmälda kan turen komma att ställas in, ni erbjuds då att boka ett nytt datum, eller få pengarna tillbaka.

Medtag
Kläder efter väder - träningskläder passar bra. Helst inte nåt om hänger ner för långt över baken - då kan plagget lätt fastna i sadeln när man ställer sig upp. Cyklarna har vanliga platta pedaler så avancerade cykelskor behövs inte.

Frågor, bokning och betalning
Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@woodsandwater.se.
Eller så bokar ni online ovan, där kan ni även betala direkt med kort.

Avbokningar
Aktuella avbokningsregler pga Coronaviruset: Alla kan avboka fram till starten av aktiviteten om någon i sällskapet känner sig påverkad av sjukdom som kan vara Corona/Covid19, och få alla pengar tillbaka med undantag av 100kr som vi behåller för administrativa kostnader i samband med bokning/avbokning. Om avbokning görs efter aktivitetens starttid kommer dock ingen återbetalning att ske.
(Dessa avbokningsregler är mycket utmanande för vår lilla verksamhet, men i det läge vi befinner oss i idag behöver vi alla göra vad vi kan, vi hoppas att ni respekterar detta genom att avboka er aktivitet så snart ni eventuellt känner att ni behöver göra det. Om vi får avbokningen i god tid kan vi ha chansen att hitta andra deltagare till turen. Tack!)
(Ordinarie avbokningsregler: Förbokad tur kan avbokas fram till en vecka före ankomst - ni får då tillbaka alla pengar med undantag för 200kr/bokning som vi behåller för administrativa kostnader. Avbokningar mindre än en vecka före start kommer inte att betalas tillbaka.)

Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom
Lagom