Pura Vida på UrNatur

- inspirationdagar för en mer hållbar livsstil

Om att leva livet - med så mycket liv som möjligt! 

Det här är något som inspirerar och gläder mig så otroligt mycket! Jag kallar det pura vida-filosofi och för mig innebär det att leva livet – med så mycket liv som möjligt. Det är både en inre och en yttre resa där allt man gör ska sträva efter att vara till glädje för både sitt eget och andras liv - a.k.a naturen. Det är en kraftfull mental inställning som gör mycket i vardagen både enklare och roligare – och där hållbarhetsarbetet inte alls känns som en tråkig uppoffring utan något man gör med glädje, varje dag.

Searching Availability...

 

LIVING LA VIDA ENKELT, RENT OCH NATURLIGT

Vill du leva ett mer hållbart liv, funderar du på att lämna (delar av) ekorrhjulet, vill du hitta inspiration för en livsstilsomställning och vill du sträva efter holistisk hälsa? Kanske har du redan påbörjat din resa, eller så söker du inspiration för att komma igång?
Då är dessa dagar för dig! För dig som vill ha mer pura vida i livet, som vill leva ett enklare, renare liv för din och planetens skull. För dig som söker ett holistiskt synsätt på hälsa. För dig som vill ha inspiration till att starta ett en ny naturlig livsstil - närmare naturen - oavsett om du bor i staden eller på landet.

Vi befinner oss alla på olika resor och vi bär på olika bagage, men här ses vi för att peppa och inspirera till att leva ett renare liv - vilket kan göras på så många olika sätt. De inspirationsföreläsningar som hålls kommer handla om holistisk syn på kost och hälsa samt om hur en livsstil som är mer klimatsmart också kan bli ett enklare liv. Enklare som i betydelsen lättare och mer harmoniskt.


Två tillfällen:
7-9/9 "Naturnära" i samarbete med UrNatur och Åse Wennerstam
14-16/9 "Inre sanning" i samarbete med UrNatur och Erika Kits Gölevik
Läs mer om dagarna på puravidafilosofi.se!

Åldersgräns
Från 18 år och uppåt.

Avbokningar
Depositionsavgiften på på 1500kr återbetalas ej om avbokning sker då minst två veckor återstår till starten av aktiviteten. Efter att full slutbetalning gjorts gäller:
Avbokningar 2 - 14 dygn innan starten av aktiviteten:  25% av totalsumman återbetalas.
Avbokningar mindre än 48 timmar innan aktivitetsstart - ingen återbetalning.
Vi rekommenderar att ni istället kontaktar ert försäkringsbolag för ev. ersättning.

För frågor - kontakta oss:
info@woodsandwater.se eller plinga 0730-289 290

ONLINE BOKNING
Boka din plats nedan, du betalar enkelt depositionsavgiften med kort vid bokningstillfället. Därefter skickar vi er en faktura på mellanskillnaden som ska betalas senast två veckor före ankomst.

Searching Availability...

Hitta till UrNatur

Koordinater

N 58.19599’
E 14.68537

Med tåg
Mjölby tågstation, därefter med buss.

Var finns vi?
Urnatur ligger i Holavedskogarna utanför Ödeshög i södra Östergötland, ca 6 mil från Jönköping i söder och Linköping i norr. Det tar 2-3 timmar att köra bil från Göteborg, Stockholm eller Malmö.

kom hit med kollektivtrafik
Bussen är bästa sättet att komma hit om man inte kommer med egen bil. Du kan åka ifrån Malmö, Göteborg och Stockholm med flixbus. Stannar i Ödeshög / Rasta. Från busshållplatsen är det ca 6km till Urnatur. Det går att gå (om man inte har för mycket packning), ta taxi eller så kan vi ev. försöka hämta dig/er om möjligt. http://www.flixbus.se

→ boka resa med Omio

om du kommer med egen bil – eller går

Vägbeskrivning från Ödeshög (om du kommer med bil):
Kör in från E4:an eller väg 50 mot Ödeshög och kör halvvägs igenom (förbi kyrkan och sedan ytterligare ca 300m). Sväng sedan in vänster mot Tranås, följ Tranåsvägen ca 2-3 km. Sväng vänster vid skylten Visjö/ Sjögetorp. Följ sedan vägen tills den delar sig och kör då rakt fram mot ”Sjögetorp”. Följ denna lilla grusväg 1,5 km. När du ser gärdesgårdar och omålade hus med blåa fönster har du kommit fram.

Med buss

Hållplats Ödeshög Torget.

Sök busstider hos Östgötatrafiken!

Ni kan åka sista biten från Ödeshög med Östgötatrafikens anropsstyrda närtrafik. Det är en tjänst där du ringer max två veckor minst två timmar innan.

En taxi eller mindre buss tar er till oss från Ödeshög.
Ring Östgötatrafikens beställningscentral på telefonnummer:
0771-71 10 20

Tjänsten fungerar vardagar kl. 09.00-12.30, 17.00-22.00 samt lördagar och söndagar kl. 09.00-17.00.

El-bil
Vi har inte elbilsladdstolpar här hos oss! Närmsta laddstolpar finns hos Ombergs Golf Resort 7 km härifrån, samt Dinners i Ödeshög 2 km härifrån!

linda staaf omberg