Vill ni ha en privat MTB-guidning av Omberg, med eller utan cykel, så finns lösningen här! Vi har ett flertal kunniga guider med olika specialiteter, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av guidningar för ert sällskap. Oavsett om ni är ett par, en familj, ett kompisgäng eller ett företag, oavsett om ni är nybörjare eller vassa cyklister - så har vi MTB-guiderna till er! Om ni önskar bolla med oss om vad det är ni är ute efter, så sätter vi ihop en bra runda med lämplig guide för er.

Exempel på vad vi erbjuder:
- Guidad MTB för nybörjaren - lär dig grunderna i MTB och testa olika stigar både uppför och utför.
- Guidad MTB XC (cross-country) - vi undviker de brantaste utförsbackarna men trampar på i gruppens takt över berget - för dig som inte längre ser dig helt som nybörjare.
- Guidad enduro för nybörjaren - om du vill lära dig mer om utförskörning och kanske även mindre hopp.
- Guidad enduro pathfinder - när du vet hur man cyklar, men inte vet vart. När du vill ha mycket utförsrull och lite hopp här och där.
- Utifrån detta - har du egna önskemål? Bolla gärna med oss så sätter vi ihop ett passande program.


PRISER

PRISER Oktober-April
Privat MTB-guidning inkl MTB-hyra (3h) - minst 2 deltagare per tur:
1-4 pers 999kr/p på helger och lovdagar, 799kr/p vardagar
5-12 pers: 899kr/person på helger och lovdagar, 699kr/p vardagar
Storleken på hojarna är (cyklistens längd) från 155cm till 198cm.

Privat MTB-guidning exkl MTB-hyra (3h) - minst 3 deltagare per tur:
1-4 pers 799kr/p på helger och lovdagar, 599kr/p vardagar
5-12 pers: 699kr/person på helger och lovdagar, 499kr/p vardagar

PRISER Maj-September
Privat MTB-guidning inkl MTB-hyra (3h) - minst 2 deltagare per tur:
1-4 pers 999-1199kr/p beroende på vecka och veckodag
5-12 pers: 899-1099kr/p beroende på vecka och veckodag
Storleken på hojarna är (cyklistens längd) från 155cm till 198cm.

Privat MTB-guidning exkl MTB-hyra (3h) - minst 3 deltagare per tur
1-4 pers 799-999kr/p beroende på vecka och veckodag
5-12 pers: 699-899kr/p beroende på vecka och veckodagONLINEBOKNING (preliminär)
Nyhet! Nu kan ni göra en preliminär bokning här i vårt onlinesystem.
1, Välj vilken inriktning ni vill att guidningen ska ha nedan - nybörjare, cross-country eller enduro.
2, Välj datum och antal personer.
3, Slutför bokningen.
4, Ni betalar inget nu. När vi får förfrågan styr vi upp med lämpliga guidar och återkopplar till er inom ett par timmar. Om vi kan ta emot er får ni en faktura, och det är först när ni betalar denna ni bekräftar er bokning. Om vi inte kan ta emot er just då försöker vi justera tiden, men hittar vi inget gemensamt som passar så får vi helt enkelt avboka och försöka igen en annan gång.

Searching Availability...- - -

SAMLING/AVSLUT Stocklycke, Omberg
TIDSÅTGÅNG 2,5-3h (upp till  er)
DETTA INGÅR
MTB hyra och hjälm (om inget annat anges) Lokal MTB guide
   
DETTA INGÅR EJ
Transport till/från Omberg
Cykelkläder - kom i ex träningskläder, efter väder.

Medtag
Kläder efter väder - träningskläder passar bra. Helst inte nåt om hänger ner för långt över baken - då kan plagget lätt fastna i sadeln när man ställer sig upp. Cyklarna har vanliga platta pedaler så avancerade cykelskor behövs inte.

Minst/max antal
Minst/max 3-10st deltagare.

Bra att veta
Omberg är kuperat och det kommer bli både uppför och nedför. Men vi anpassar tempot efter alla deltagare, så ingen ska känna nån press över att behöva hålla ett visst tempo.

Frågor, bokning och betalning
Fyll i den preliminära onlinebokningen här ovan, eller maila oss på info@woodsandwater.se eller ring 0730-289 290 för frågor och bokning. Betalning till företag sker med faktura och 30 dagars betaltid. 

Avbokningar
Fram till 48h innan starten av aktiviteten kan man avboka sitt deltagande på aktiviteten och få tillbaka allt man betalat utom administrationsavgiften på 100kr/bokning där totalsumman understiger 999kr, eller 200kr/bokning där totalsumman är 1000kr eller mer. (För weekendturer på två dagar eller mer behåller vi 700kr av pris per person - detta pga matinköp som då redan gjorts)
Om avbokning sker senare än 48h innan start återbetalas 10% av bokningens totala värde. Vi rekommenderar att ni istället kontaktar ert försäkringsbolag för ev. mer ersättning. 
Hälsningar från tidigare besökare:

Deltagare på privatguidad MTB, våren 2020: "Magisk dag, tack för att du visade oss runt. Det blev så avslappnad stämning, väldigt trevligt!!! Vi tyckte vi fick väldigt mycket cykling så balansen blev perfekt. Vi ses framöver, måste ju testa kajak också"

Deltagare på privatguidad MTB våren 2020: "Det var alldeles underbart, jag är helt biten av MTB nu. Stigarna kantades av ramslök och vitsippor, magiskt! Jag fick så bra tips och klarade av mer än vad jag från början trodde att jag skulle göra. Kommer snart tillbaka igen!"
Deltagare på guidad enduro, hösten 2019: "Lera i fejset, snorhala spänger, vacker natur, mjölksyrakänning på väg uppför, sköna utförslöpor, regnskur och solsken! Tack för en störtskön tur! 👍😃 "