Vill ni ha en privat MTB-guidning av Omberg, med eller utan cykel, så finns lösningen här! Vi har ett flertal kunniga guider med olika specialiteter, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av guidningar för ert sällskap. Oavsett om ni är ett par, en familj, ett kompisgäng eller ett företag, oavsett om ni är nybörjare eller vassa cyklister - så har vi MTB-guiderna till er! Om ni önskar bolla med oss om vad det är ni är ute efter, så sätter vi ihop en bra runda med lämplig guide för er.

Exempel på vad vi erbjuder:
- Guidad MTB för nybörjaren - lär dig grunderna i MTB och testa olika stigar både uppför och utför.
- Guidad MTB XC (cross-country) - vi undviker de brantaste utförsbackarna men trampar på i gruppens takt över berget - för dig som inte längre ser dig helt som nybörjare.
- Guidad enduro för nybörjaren - om du vill lära dig mer om utförskörning och kanske även mindre hopp.
- Guidad enduro pathfinder - när du vet hur man cyklar, men inte vet vart. När du vill ha mycket utförsrull och lite hopp här och där.
- Utifrån detta - har du egna önskemål? Bolla gärna med oss så sätter vi ihop ett passande program.


PRISER
Privat MTB-guidning inkl MTB-hyra:

1-3 pers 1999 kr (ca. 2,5h) - men kolla med oss, vi kan ha bra erbjudanden med kort varsel då vi kan ge bättre pris. #coronatider
4-10 pers: 499kr/person (ca 2,5h) Storleken på hojarna är (cyklistens längd): S 155-165cm, M 165-180cm, and L 176-188cm och XL 188-198cm.

Privat MTB-guidning exkl MTB-hyra
1-4 pers: 1 599kr (ca 2,5-3hr) - men kolla med oss, vi kan ha bra erbjudanden med kort varsel då vi kan ge bättre pris. #coronatider
5 pers eller fler: 399kr/person (ca 2,5-3h)

ONLINEBOKNING (preliminär)
Nyhet! Nu kan ni göra en preliminär bokning här i vårt onlinesystem.
1, Välj vilken inriktning ni vill att guidningen ska ha nedan - nybörjare, cross-country eller enduro.
2, Välj datum och antal personer.
3, Slutför bokningen.
4, Ni betalar inget nu. När vi får förfrågan styr vi upp med lämpliga guidar och återkopplar till er inom ett par timmar. Om vi kan ta emot er får ni en faktura, och det är först när ni betalar denna ni bekräftar er bokning. Om vi inte kan ta emot er just då försöker vi justera tiden, men hittar vi inget gemensamt som passar så får vi helt enkelt avboka och försöka igen en annan gång.

Searching Availability...- - -

SAMLING/AVSLUT Stocklycke, Omberg
TIDSÅTGÅNG 2,5-3h (upp till  er)
DETTA INGÅR
MTB hyra och hjälm (om inget annat anges) Lokal MTB guide
   
DETTA INGÅR EJ
Transport till/från Omberg
Cykelkläder - kom i ex träningskläder, efter väder.

Medtag
Kläder efter väder - träningskläder passar bra. Helst inte nåt om hänger ner för långt över baken - då kan plagget lätt fastna i sadeln när man ställer sig upp. Cyklarna har vanliga platta pedaler så avancerade cykelskor behövs inte.

Minst/max antal
Minst/max 1-10st deltagare.

Bra att veta
Omberg är kuperat och det kommer bli både uppför och nedför. Men vi anpassar tempot efter alla deltagare, så ingen ska känna nån press över att behöva hålla ett visst tempo.

Frågor, bokning och betalning
Fyll i den preliminära onlinebokningen här ovan, eller maila oss på info@woodsandwater.se eller ring 0730-289 290 för frågor och bokning. Betalning till företag sker med faktura och 30 dagars betaltid. 

Avbokningar
Aktuella avbokningsregler pga Coronaviruset: Alla kan avboka fram till starten av aktiviteten om någon i sällskapet känner sig påverkad av sjukdom som kan vara Corona/Covid19, och få alla pengar tillbaka med undantag av 100kr som vi behåller för administrativa kostnader i samband med bokning/avbokning.
Om avbokning görs efter aktivitetens starttid kommer dock ingen återbetalning att ske. (Dessa avbokningsregler är mycket utmanande för vår lilla verksamhet, men i det läge vi befinner oss i idag behöver vi alla göra vad vi kan, vi hoppas att ni respekterar detta genom att avboka er aktivitet så snart ni eventuellt känner att ni behöver göra det.
Om vi får avbokningen i god tid kan vi ha chansen att hitta andra deltagare till turen. Tack!) (Ordinarie avbokningsregler: Förbokad tur kan avbokas fram till en vecka före ankomst - ni får då tillbaka alla pengar med undantag för 200kr/bokning som vi behåller för administrativa kostnader. Avbokningar mindre än en vecka före start kommer inte att betalas tillbaka.)


Hälsningar från tidigare besökare:

Deltagare på privatguidad MTB, våren 2020: "Magisk dag, tack för att du visade oss runt. Det blev så avslappnad stämning, väldigt trevligt!!! Vi tyckte vi fick väldigt mycket cykling så balansen blev perfekt. Vi ses framöver, måste ju testa kajak också"

Deltagare på privatguidad MTB våren 2020: "Det var alldeles underbart, jag är helt biten av MTB nu. Stigarna kantades av ramslök och vitsippor, magiskt! Jag fick så bra tips och klarade av mer än vad jag från början trodde att jag skulle göra. Kommer snart tillbaka igen!"
Deltagare på guidad enduro, hösten 2019: "Lera i fejset, snorhala spänger, vacker natur, mjölksyrakänning på väg uppför, sköna utförslöpor, regnskur och solsken! Tack för en störtskön tur! 👍😃 "