Skulle du vilja byta yrke och ge dig in i outdoorbranschen, kanske på heltid eller som komplement till något annat? Kanske vill du jobba som guide eller driva ett pensionat? Om du är intresserad av att ta steget men känner att du vill ha mer kunskap och idéer innan du drar igång - då är du välkommen till vår inspirationsweekend för och med outdoorföretagare!

För vem?

Den här inspirationshelgen vänder sig till dig som funderar på att ge dig in i branschen, eller som kanske precis gjort det. Du vill ha nya idéer och tips kring hur du skulle kunna bedriva din verksamhet. Kursen genomförs av och med personer som själva driver egna outdoorföretag. Du behöver inte ha några erfarenheter sedan tidigare, och du behöver inte ens ha en affärsidé. Men det är bra om du har några lösa idéer som du är intresserad av att utveckla på något sätt. Eller så har du kommit igång med ett nystartat bolag, men söker inspiration och vill ha konkreta tips på hur du kommer vidare.

När:
11-13/3 2022

Plats:
Ombergs Turisthotell, Omberg

- - -

Innehåll
Att komma igång med eget företag
Att arbeta som guide
Att arbeta som aktivitetsguide
Hållbar utveckling - ekonomiskt, socialt och miljömässigt
Marknadsföring
Prissättning
Produktutveckling
Samarbeten
Studiebesök och behind the scenes hos Woods & Water och Ombergs Turisthotell
Aktivitet hos ett aktivitetsföretag: Omberg Zipline
...samt middagar och fikapauser där vi utbyter erfarenheter och nätverkar!

Program
Fredag kl. 15.00-21.00
Lördag kl. 8.00-21.30
Söndag kl. 9.00-14.00

Boende & Mat
I priset på 6700kr ingår övernattning del i dubbelrum samt 3x lunch, 2x middag samt 3x fika och studiebesök. Reser ni ensam gäller enkelrum och då är priset 7500kr.

Detta ingår
Boende med helpension två dygn, alla aktiviteter, föreläsningar och studiebesök.

Detta ingår ej
Resan till och från Omberg. Vi kommer ev göra kortare resor i området för studiebesök, men försöker då att samåka. Till all mat ingår vatten, om man önskar köpa till annan dryck som ex. vinpaket så bekostar man det själv.

Antal deltagare:
Om det blir färre än 6st deltagare kan kursen komma att ställas in och ni får då tillbaka alla pengar ni förskottsbetalat.

Pris:
4900kr/person om du ordnar boende och frukost på egen hand men för övrigt deltar i kurs, måltider och aktiviteter.
6700kr/person med boende i dubbelrum, och helpension
7500kr/person med boende i enkelrum, och helpension
(1500kr betalas som deposition vid bokningstillfället, därefter faktureras ni mellanskillnaden som ska vara betald senast två veckor före start.)

Bokning & förskottsbetalning

Vid bokningstillfället betalar ni en depositionsavgift på 1500kr. Senast två veckor innan ska hela summan vara betald - vi kommer att skicka er en faktura på mellanskillnaden. Boka online nedan - eller maila oss på info@woodsandwater.se

Avbokningar
Depositionsavgiften på på 1500kr återbetalas ej om avbokning sker då minst två veckor återstår till starten av aktiviteten. Efter att full slutbetalning gjorts gäller:
Avbokningar 2 - 14 dygn innan starten av aktiviteten:  50% av totalsumman återbetalas.
Avbokningar mindre än 48 timmar innan aktivitetsstart - ingen återbetalning.
Vi rekommenderar att ni istället kontaktar ert försäkringsbolag för ev. ersättning.

För frågor - kontakta oss:
info@woodsandwater.se eller plinga 0730-289 290

ONLINE BOKNING
Boka din plats nedan, du betalar enkelt depositionsavgiften med kort vid bokningstillfället. Därefter skickar vi er en faktura på mellanskillnaden som ska betalas senast två veckor före ankomst.

- - -

Det är oss du träffar:

Linda Staaf , det är jag som driver projektet Outdoorföretagande och är den som håller i föreläsningarna. Jag äger och driver guideföretaget Woods & Water of Sweden, är delägare och driver kajakföretaget VätternKajak och aktivitetsföretaget Omberg Zipline. Jag har tidigare varit delägare i Orust Kajak på västkusten samt i surfhaket Beach Crib Varamobaden med café och aktivitetscenter. Är dessutom f.d. ordförande för Friluftsfrämjandet Vadstena som driver en skidanläggning och så arbetar jag med att utbilda blivande aktivitetsguider.
Jag är själv utbildad friluftsguide, kajakguide, MTB-guide, historieguide, resesäljare samt projektledare inom konferens, kongress och event... och utbildad inom hållbar turismutveckling.

Pernilla Larsson, driver Omberg Turisthotell tillsammans med Marcus, Linda och Jonas. Pernilla har lång erfarenhet från arbete inom hotellbranschen och har drivit Ombergs Turisthotell i 15 år.

Searching Availability...