Onlineföreläsning

"Så här kan du bidra till en hållbar utveckling av besöksnäringen"

De senaste åren har jag skrivit, föreläst och hållit workshops i hela Sverige om hållbar besöksnäring. Det har varit i samband med att jag anlitats av exempelvis destinationsbolag, regioner eller av utbildningar. Men jag har aldrig tidigare bjudit in vem som helst till att ta del av en föreläsning eller delta i en workshop - men det vill jag ju!
Så nu drar jag igång några kortare onlineföreläsningar för er som är nyfikna på att veta mer!

 

Upplägg

Jag kommer under maj hålla i några föredrag online via Zoom för er som är intresserade av att bidra till en hållbar utveckling av besöksnäringen - faktiskt oavsett vilken roll ni har. Turism berör nämligen alla - lokalinvånare, företagare och resenärerna själva!

Under 29-30 maj håller jag i tre föreläsningar som alla har samma grundfilosofi. Det handlar om hur besöksnäringen påverkar och påverkas. Hur den berör och berörs av natur, klimatförändringar, kultur, lokalsamhället och vad vi alla, oavsett roll, kan vara uppmärksamma på detta och bidra med våra kunskaper, förmågor och intressen för att göra livet så gott som möjligt för allt levande - nu & i framtiden!


För vem

För dig som åker på semester ibland, som bor någonstans dit turister gärna kommer och till företag och personer som direkt arbetar med besöksnäringen. Men också för dig som arbetar med media, kanske med en reseblogg eller som influencer. Helt enkelt alla som har ett liv som på något sätt kopplas till turism och resor.

Men för att det inte ska bli alltför spretigt innehåll under föreläsningarna och de eventuella frågor och diskussioner som kan uppstå så kommer jag att hålla i tre föreläsningar som vänder sig till tre olika målgrupper:

- Besöksnäringsföretagen:
De som arbetar inom besöksnäringen (ex turismföretag, butiksinnehavare, restaurangägare, destinationsbolag)

- Privatpersoner:
Privatpersoner som semestrar, eller lokalinvånare som lever på platser dit besökare gärna kommer

- Media, bloggare och influencers
Som någon gång skriver resereportage, som tipsar om besöksmål i sina kanaler.

Tider
29 maj kl.10.00-11.00   Besöksnäringsföretag
30 maj kl. 10.00-11.00  Media/influencers
30 maj kl. 19.30-20.30  Privatpersoner - resenärer & bofasta

 

Hur går det till?
Vi använder Zoom som digital mötesplattform. Ni behöver inte delta och säga något, det går bra att bara titta på och lyssna. Men ett krav för att delta är att visa sig i bild, man får helt enkelt inte delta anonymt (pga olika tråkiga händelser som kan uppstå när människor är anonyma på nätet)
Ni anmäler er och betalar (199kr) online här nedan, därefter får ni en länk till det Zoom-möte ni anmält er till.
När det blir dags för mötet, klickar ni på länken och ni bjuds in till att lyssna, ställa frågor i chatten och i slutet av timmen även delta med frågor och i diskussion om ni så önskar.

- - -

BOKA

Här kan ni boka in er till någon av de tre föreläsningarna. Anmälan är bindande.

Searching Availability...

 

För frågor:
Kontakta mig gärna på linda@woodsandwater.se eller via Kontakta oss!