Lilla vardagslunken är en kort vandring på Omberg tillsammans med vår guide. Ni får ta del av vackra vyer och höra berättelser om Omberg genom tiderna. En perfekt tur för dig som inte vill gå så långt.

Omberg är värt ett besök året om - det finns alltid fina delar att upptäcka på berget oavsett säsong! Lilla vardagslunken är en guidad vandring på 2 timmar som erbjuds vardagar under september-mars.

När?
Måndagar-Fredagar under september-mars mellan kl.14.00-16.00. Vi utgår ifrån det lilla vindskyddet som ligger granne med Ombergs Turisthotell.
Bokas senast 48h innan avgång.

Tillgänglighet och svårighet:
Under våra vandringar så blir det både uppför och nedför för att njuta vyer och utsikter. Omberg är trots allt ett litet berg så det går inte att komma ifrån att det kommer gå både uppför och nedför.

Om du inte har möjlighet att röra dig obehindrat på stigarna så meddela oss innan, så meddela oss innan så ska vi försöka att ta fram en rutt som passar bra för just dig och ditt sällskap! Här på Omberg finns även en slinga i bokskogen speciellt framtagen för att enkelt kunna besökas med barnvagn eller rullstol, med ett rep som ledsagning för synskadade.

Priser: 
499kr/p

Min/max. antal deltagare:
Denna tur behöver minst 2st deltagare för att blir av, om det blir färre anmälda än så kan vi behöva ställa in - ni får då tillbaka alla pengar ni förskottsbetalat. Vi tar max 8pers/tur.

BOKA ONLINE HÄR
När vi har utannonserade vandringar så kan ni söka fram dem via datum här nedan. Finns inget? Kontakta oss så försöker vi lösa något!

Searching Availability...

Bra att veta:
Tänk på att Omberg är en stor kulle... Om ni önskar en vandring som inte är så kuperad -kontakta oss så ordnar vi detta för er!
Medtag kläder efter väder, och tag gärna med en dagryggsäck.

Frågor, bokning och betalning

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@woodsandwater.se.
För att boka en tur som är utannonserad/bokningsbar - boka då online ovan, där kan du även betala direkt med kort. Om inga turer finns lediga eller tillgängliga så är du välkommen att maila oss dina önskemål så försöker vi göra vad vi kan för att boka in er!

Avbokningar
Fram till 48h innan starten av aktiviteten kan man avboka sitt deltagande på aktiviteten och få tillbaka allt man betalat utom administrationsavgiften på 100kr/bokning där totalsumman understiger 999kr, eller 200kr/bokning där totalsumman är 1000kr eller mer.
Om avbokning sker senare än 48h innan start återbetalas 10% av bokningens totala värde. Vi rekommenderar att ni istället kontaktar ert försäkringsbolag för ev. mer ersättning.

[google_map address="Vindskyddet vid Ombergs Turisthotell, Omberg" coordinates="14.647533" zoom="10" height="400" width_mode="box-width"

Lagom
Lagom
guidad vandring på omberg
Lagom
vandring på omberg
Lagom
Lagom
Lagom
vandring på omberg
Lagom
Lagom
Lagom