En konferens där hållbarhetsfrågorna får ta plats!
Linda på Woods & Water brukar anlitas som inspirationsföreläsare när företag vill påbörja eller vidareutveckla sitt hållbarhetsarbete. Här har W&W komponerat ihop ett konferenspaket som skapar möjligheter för er att vistas i inspirerande miljö med låg klimatpåverkan samtidigt som ni får möjlighet att ta er an frågorna som berör ert företags och kommande generationers framtid. Inklusive aktivitet och föreläsning med oss på W&W.


För vem?

Det här är ett konferenspaket som vänder sig till företag och grupper som särskilt vill lyfta hållbarhetsarbetet under er nästa konferens. För ändamålet samarbetar vi med tre olika boendeanläggningar: Omberg Turisthotell, UrNatur och Borghamn Strand, alla omgivna av natur som inspirerar till genuina samtal.

Upplägg:

En lunch till lunch med ert val av aktivitet.
Under första dagen hälsas ni välkomna av Linda som håller en inspirationsföreläsning för er. Linda har föreläst om, och arbetat med hållbar utveckling sedan 2016, för företag, individer och studenter. Ni bor, äter och konfererar på den av er valda konferensanläggningen (se ovan).
I priset ingår även en aktivitet – välj mellan guidad vandring eller zipline (under juni-sept erbjuder vi även kajakpaddling).

När:
Vardagar året runt (ej juli)

Plats:
Ombergs Turisthotell, Omberg – södra foten av Omberg
UrNatur, Ödeshög – ca 10km söder om Omberg
Borghamn Strand, Borghamn – vid norra foten av Omberg

– – –

Detta ingår:

Övernattning med frukost
2 x lunch
1 middag
2 x fika
1 x inspirationsföreläsning 30-45 minuter
1 x konferensaktivitet som vandring, zipline eller paddling
Tillgång till konferenslokal

 

För frågor, offert eller bokning:

Kontakta oss på info@woodsandwater.se eller ring 0730-289 290.

guide naturum tåkern