Här kan ni köpa julklappar och presentkort online! Vid bokning och betalning genereras ett värdebevis som ni skriver ut eller skärmdumpar och ger bort till någon ni tycker bör ha lite mer naturupplevelser i sitt liv!

Presenttagaren bokar sedan själv det datum som passar via vårt onlinesystem eller genom att ringa till oss. Presentkortet är giltigt i två år efter köpedatum. 

Så här gör du som köper presentkort:
1, Välj nedan vad du vill att det ska gälla för. Egentligen är det summan på presentkortet man får - så även om din tanke var att exempelvis ge bort en kajakupplevelse så kan personen som får presenten lika gärna välja mountainbike när det väl blir dags för bokning.

2, När du valt din produkt (eller summa) så gå vidare och fyll i uppgifterna. Den e-postadress som anges är den adress som värdebeviset kommer att skickas till. Skicka till dig själv och skriv ut, eller skicka direkt till den som ska få presenten. Du får här också möjlighet att skriva namnet på avsändaren och namnet på mottagaren.

3, I rutan "Message" skriver du ditt personliga meddelande som kommer stå på presentkortet. Vi rekommenderar att du skriver några rader här vad presentkortet kan användas som - ex "En guidad kajakpaddling till Ombergs grottor" eller "Hyra av Mountainbike på Omberg en dag"... Eller något annat passande - kanske "En Ombergsupplevelse" då presenttagaren ju kan välja på en mängd olika aktiviteter.

4, När allt är ifyllt och betalt så skickas presentkortet/värdebeviset till den adress som du angav. Det är ganska enkelt utformat, där det nu står "En liten present" är texten som blir synlig där du skriver i under "Message" (se punkt 3 ovan). Det ser ut så här när det är klart:Searching Availability...