Aktiviteter & Upplevelser med

Mountainbike!

MTB på Omberg - Enduro & Teknik

Testa på enduro på Omberg i Östergötland - boka en egen tur eller häng med oss helger i maj - juni då vi kör både Enduro-prova-på och Enduro Pathfinder för dig som är ute efter att hitta sköna slingor.
per person

MTB på Omberg - Lågt & Lugnt

För dig som är ny på MTB - snäll stigcykling på Omberg i Östergötland tillsammans med en av våra guider! Turerna går dagligen under april-juni och augusti-november.
per person

Privat MTB-guidning

Hyr en MTB-guide för ert privata sällskap, med eller utan cykel! Vi erbjuder olika inriktningar som MTB-nybörjare, enduro-nybörjare och enduro-pathfinders. Läs mer om att låta oss guida dig på Omberg!
per person

Startpaket MTB – intro + hyra

Det perfekta paketet för dig som vill ta steget mot att börja cykla mer MTB! Här ingår först en två-timmars introduktion till mountainbike med en av våra guider, och därefter har ni tillgång till hyrcyklarna resten av dagen.
per person

Startpaket MTB & Kajak – intro + hyra (2 dagar)

Det perfekta paketet för dig som vill ta steget mot ett mer aktivt liv utomhus! I detta startpaket ingår ena dagen en två-timmars introduktion till mountainbike med en av våra guider, där ni sedan har tillgång till cyklarna på egen hand resten av dagen. Den andra dagen blir det en två-timmars introduktion till kajak tillsammans med en av våra guider, där ni sedan har tillgång till kajakerna på egen hand resten av dagen. Två dagar, två aktiviteter - ett nytt aktivt liv!
per person
På egen hand?

Hyra MTB

Self-guided!

MTB Rental - Stocklycke

Rent a mountainbike from Stocklycke, Omberg. Read more and make your reservation below. The bikes are available in different sizes:

Se vår MTB-film här! (1 min)