Aktiviteter & Upplevelser med

KAJAK!

Kvällspaddling till Ombergs grottor

På kvällarna är Vättern som lugnast och berget som vackrast. Vi paddlar tillsammans i stabila dubbelkajaker från mysiga Hästholmens Hamn upp mot Omberg med sikte på grottorna. Under turen gör vi ett stopp på någon av stenstränderna eller klipporna för att njuta kvällssol, Vätternvy, medhavd matsäck, fina samtal och härligt häng med likasinnade. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av kajakpaddling - det är bara att haka på! 

Rockpaddling

Rock & rocks från en kajakpaddlares synvinkel. Jag gillar både musikgenren och klippor och hällar av alla slag - särskilt de som har schysta formationer och känns laddade liksom. Det här är en kajakpaddling som tar oss till några av bergets fränaste klippor och grottor, helt i rockens anda. För mig är rock grundande och laddat på samma gång - precis som de platser vi besöker under turen. Och såklart blir det musik, sköna intron och kanske musikquiz under turen också!

Kajakuthyrning

Boka hyrkajaker genom oss! Vi erbjuder kajakuthyrning på fyra platser runt Vättern. Här kan ni läsa mer om de olika uthyrningsbaserna samt boka en kajak för en eller flera dagar! Kajakuthyrningen öppnar i maj/juni 2023.

Fler kajakupplevelser är planerade och släpps här inom kort!

  • Heldagspaddling med Linda
  • Kajak & ö-liv i Norra Vätterns skärgård
  • Kajak & Yoga-weekend i S:t Anna
  • Womens Wilderness i S:t Anna