Aktiviteter & Upplevelser med

KAJAK!

Kvällspaddling - Ombergs grottor

Häng med oss på en kvällspaddling och se Ombergs grottor i solnedgången! Vättern är som lugnast på kvällarna och berget som vackrast då. Vi paddlar från mysiga Hästholmens Hamn upp mot Omberg med sikte på grottorna. Under turen gör vi ett stopp på en av stränderna eller klipporna för att njuta kvällssol, Vätternvy och matsäck.
per person

Privat guide - paddling till Ombergs grottor

Vill ni ha en unik paddling för endast ert sällskap - boka in er, familjen eller kompisarna på en privat tur med guide! Upplev Vätterns klara vatten och Ombergs dramatiska klippor och mytomspunna grottor tillsammans med en av våra guider. Valmöjligheterna blir fler när sällskapet är ert eget, turerna anpassas efter era önskemål och ert tempo. 
per person

Kajakuthyrning

Uthyrningen öppnar åter i juni 2023! Boka hyrkajaker genom oss! Vi erbjuder kajakuthyrning på fem platser runt Vättern. Här kan ni läsa mer om de olika uthyrningsbaserna samt boka en kajak för en dag eller flera!
per person

Women's Wilderness Adventure (Do The North)

A week in the Saint Anna archipelago in collaboration with Do The North. Three tours in June & August 2023! (In english)
per person

Kajakpaddling till Ombergs norra stränder

Denna tur genomförs juni-augusti. Tider och priser för 2023 kommer presenteras under våren. En paddling till norra Ombergs stränder, tillsammans med våra lokala kajakguider. Se solen gå ner över Vätternhavet och besök platser du annars inte kan nå från land. Borghamn ligger oss extra varmt om hjärtat och är en av de lite mer dolda pärlorna vid Omberg. Paddlingen här är mer grönskande, stenstränderna är fler och gemytligare och även här finns det en grottöppning att paddla in i.
per person