Aktiviteter & Upplevelser med

KAJAK!

Guidad kajaktur - Omberg

Utforska Ombergs dramatiska klippor från sjösidan - och insidan! Dags- och kvällsturer från Hästholmen strax söder om Omberg. Turerna genomförs dagligen juli-augusti.
per person

Prova-på kajak

Prova-på kajak under kontrollerade former eller utveckla tekniken med roll och stöd. Boka en privat kurs eller följ med oss till Medevi strax utanför Motala på våra öppna prova-på paddlingar dagligen under juli-augusti.
per person

Kajak i Granviks övärld - 1 dag

En dags paddling i Granviks övärld. Turen genomförs vid två unika tillfällen i sommar: 29 juli och 12 aug. Granvik ligger vid Vättern, strax norr om Karlsborg i Västergötland, med närhet till Tivedens Nationalpark.
per person

Kajak i Norra Vätterns skärgård - 1 dag

En dags paddling i Norra Vätterns skärgård med start och avslut i Olshammar. Denna tur genomförs vid två tillfällen i sommar: 22 juli och 5 aug. Olshammar ligger 2 mil söder om Askersund, på den västra sidan av Vättern.
per person
Early Bird!

Kajakhelg i Norra Vätterns skärgård

Vi paddlar lite kajak och njuter ö-liv i skärgården en helg! Under helgen bor vi i tält och lagar mat ute. Det går bra att hyra utrustning av oss om du inte har egen. 31 juli-2 augusti kör vi denna tur! (Kolla även in turen som går 28-30/8 tillsammans med Linda Åkerberg från Wilderness stories!)
Early Bird!

Kajakhelg & Fotoworkshop med Linda & Linda

Kajakpaddling och fotoworkshop i ett - tillsammans med Linda & Linda.  Fotografen och äventyrerskan Linda Åkerberg gästar oss en weekend och vi spenderar den tillsammans med paddling i Norra Vätterns skärgård där Linda även lär oss ta bättre bilder. Men på turen är även Linda Staaf från Woods & Water. 28-30 augusti kör vi!

Women's Wilderness Adventure (Do The North)

A week in the Saint Anna archipelago in collaboration with Do The North.  16-20 aug 2020.
per person