Vi erbjuder flera olika aktiviteter för dig som är intresserad av kajak!
Här finns dagsturer, kvällsturer, och weekendpaddlingar. Vi har prova-på för nybörjare där du som känner dig osäker kan lära dig grunderna.
Nedan har vi samlat alla våra upplevelser med kajak!

Aktiviteter & Upplevelser med

KAJAK!

Privat guide - paddling till Ombergs grottor

Kajakguidningarna är tillbaka igen 3 juni 2022. Vill ni ha en unik paddling för endast ert sällskap - boka in er, familjen eller kompisarna på en privat tur med guide! Upplev Vätterns klara vatten och Ombergs dramatiska klippor och mytomspunna grottor tillsammans med en av våra guider. Valmöjligheterna blir fler när sällskapet är ert eget, turerna anpassas efter era önskemål och ert tempo. 
per person

Kajakpaddling till Ombergs stränder

Start 6 juli 2022! En paddling till norra Ombergs stränder, tillsammans med våra lokala kajakguider. Se solen gå ner över Vätternhavet och besök platser du annars inte kan nå från land. Det går också bra att köpa till picknickpaket från Borghamns Strand varifrån vår paddling startar. Onsdagar under juli-augusti.
per person

Kvällspaddling - Ombergs grottor

Vi drar igång igen 3 juni 2022! Häng med oss på en kvällspaddling och se Ombergs grottor i solnedgången! Vättern är som lugnast på kvällarna och berget som vackrast då. Vi paddlar från mysiga Hästholmens Hamn upp mot Omberg med sikte på grottorna. Under turen gör vi ett stopp på en av stränderna eller klipporna för att njuta kvällssol, Vätternvy och matsäck.
per person

Women's Wilderness Adventure (Do The North)

A week in the Saint Anna archipelago in collaboration with Do The North.  22-26 aug 2022. (In english)
per person

Kajakcamping i Norra Vätterns skärgård

Vi paddlar lite kajak och njuter ö-liv i skärgården en helg! Under helgen bor vi i tält och lagar mat ute. Det går bra att hyra utrustning av oss om du inte har egen. Norra Vätterns skärgård är ett naturreservat som består av ett 50-tal öar omgivna av Vätterns klara vatten. Här finns flera vikar och laguner med turkosfärgat vatten, släta klippor och skärgårdsskog.

Kajakuthyrning

Vi har stängt kajakpaddlingen för säsongen och öppnar åter till sommaren 2022. Vi erbjuder kajakuthyrning på fem platser runt Vättern. Här kan ni läsa mer om de olika uthyrningsbaserna samt boka en kajak för en deg eller flera! Enkelkajak: 499kr/dag och dubbelkajak: 799kr/dag
per person

Här paddlar vi

Vi är verksamma kring Vättern och Omberg. De flesta av våra kajakpaddlingar utgår från Hästholmens Hamn söder om Omberg, men också från Borghamn, Medevi och Granvik. Vi har även paddlingar i Norra Vätterns skärgård och gör gästspel i den östgötska skärgården Sankt Anna.

All kajakutrustning ingår på våra turer – som kajak, paddel, kapell och flytväst.

Vi som guidar

Kajak-teamet

Linda

Alex

Maria

Jonny