Vi erbjuder flera olika aktiviteter för dig som är intresserad av kajak!
Här finns dagsturer, kvällsturer, och weekendpaddlingar. Vi har prova-på för nybörjare där du som känner dig osäker kan lära dig grunderna.
Nedan har vi samlat alla våra upplevelser med kajak!

Aktiviteter & Upplevelser med

KAJAK!

Kajakpaddling till Ombergs stränder

En paddling till norra Ombergs stränder, tillsammans med våra lokala kajakguider. Se solen gå ner över Vätternhavet och besök platser du annars inte kan nå från land. Det går också bra att köpa till picknickpaket från Borghamns Strand varifrån vår paddling startar. Dagligen under juli-augusti.
per person

Guidad kajaktur - Ombergs grottor

Utforska Ombergs dramatiska klippor från sjösidan - och insidan! Dags- och kvällsturer från Hästholmen strax söder om Omberg. Turerna genomförs dagligen juli-augusti.
per person

Prova-på kajak

Prova-på kajak under kontrollerade former eller utveckla tekniken med roll och stöd. Boka en privat kurs eller följ med oss till Medevi strax utanför Motala på våra öppna prova-på paddlingar dagligen från 15 juni till 31 augusti.
per person

Kajak i Norra Vätterns skärgård - 1 dag

En dags paddling i Norra Vätterns skärgård med start och avslut i Olshammar. Denna tur genomförs vid två tillfällen i sommar: 22 juli och 5 aug. Olshammar ligger 2 mil söder om Askersund, på den västra sidan av Vättern.
per person

Kajak i Granviks övärld - 1 dag

En dags paddling i Granviks övärld. Turen genomförs vid två unika tillfällen i sommar: 29 juli och 12 aug. Granvik ligger vid Vättern, strax norr om Karlsborg i Västergötland, med närhet till Tivedens Nationalpark.
per person

Startpaket MTB & Kajak – intro + hyra (2 dagar)

Det perfekta paketet för dig som vill ta steget mot ett mer aktivt liv utomhus! I detta startpaket ingår ena dagen en två-timmars introduktion till mountainbike med en av våra guider, där ni sedan har tillgång till cyklarna på egen hand resten av dagen. Den andra dagen blir det en två-timmars introduktion till kajak tillsammans med en av våra guider, där ni sedan har tillgång till kajakerna på egen hand resten av dagen. Två dagar, två aktiviteter - ett nytt aktivt liv!
per person

Kajakhelg & Fotoworkshop med Linda & Linda

Kajakpaddling och fotoworkshop i ett - tillsammans med Linda & Linda.  Fotografen och äventyrerskan Linda Åkerberg gästar oss en weekend och vi spenderar den tillsammans med paddling i Norra Vätterns skärgård där Linda även lär oss ta bättre bilder. Men på turen är även Linda Staaf från Woods & Water. 28-30 augusti kör vi!
per person

Women's Wilderness Adventure (Do The North)

(Fully booked!) A week in the Saint Anna archipelago in collaboration with Do The North.  16-20 aug 2020.
per person

Här paddlar vi

Vi är verksamma kring Vättern och Omberg. De flesta av våra kajakpaddlingar utgår från Hästholmens Hamn söder om Omberg, men också från Borghamn, Medevi och Granvik. Vi har även paddlingar i Norra Vätterns skärgård och gör gästspel i den östgötska skärgården Sankt Anna.

All kajakutrustning ingår på våra turer – som kajak, paddel, kapell och flytväst.

Vi som guidar

Kajak-teamet

Linda

Jonny

Maria