En tre timmars guidad tur i den medeltida staden Vadstena, känd för sitt klosterområde med den stora Klosterkyrkan och Vadstena Slott. Under turen promenerar vi på de smala gatorna och besöker både slottet och klosterområdet.

Höjdpunkter:

  • Den medeltida stadskärnan i Vadstena
  • Guidade turer i klosterområdet med Klostermuseet och Klosterkyrkan.
  • Guidade turer i stadens centrum och i Vadstena slott
  • Lokala guider

Fakta om turen
Komfortnivå: 5/5

Aktivitetsnivå: 2/5

Pris:
445kr/person inkl entréer till Vadstena Slott och Klostermuseet.

Max. gruppstorlek:  12 (oftare är vi 6-8 personer)

SAMLINGSPLATS Vadstena Slott
STARTTID 14.00 (turen avslutas vid 16.30)
INGÅR
Inträdesavgifter Lokal guide
INGÅR EJ
Måltider eller drycker
Transport till / från Vadstena

Mer om turen
Den här turen är ett samarbete mellan Woods & Water och Vadstena Slott. Ni börjar med en guidning på slottet med kunniga slottsguider, och efteråt - kl. 15.10 så möter er stadsguide från Woods & Water upp er utanför slottet för vidare guidning på staden och i klosterområdet.

Turen börjar på Vadstena Slott med en guidad vandring. Ni checkar på egen hand in med ert namn i receptionen på Vadstena Slott strax före kl. 14.00 - ni är föranmälda och väntade - allt är betalt och klart redan. Efter slottsguidningen möter ni upp er stadsguide från Woods & Water på stenbron framför slottet och guidningen fortsätter genom staden och till klosterområdet med Klosterkyrkan och Klostermuseum. 

Frågor?
Kontakta oss på info@woodsandwater.se

Bokning
Denna tur genomförs måndagar och fredagar i juli och augusti. Bokad tur kan avbokas fram till två veckor före ankomst. Här kan du boka online:

Searching Availability...