Konferenser

Konferenser och aktiviteter för grupper!
Vi har järnkoll på berget och området runt vad gäller aktiviteter, mat och boende hos aktörer som liksom vi värnar om hållbar utveckling och glödande livskraft!

Vi samarbetar främst med Ombergs TuristhotellBorghamn Strand och UrNatur när det gäller mat och boende, och kan tipsa om aktiviteter i området samt vara koordinaten för större konferenser och events i området.


Prisexempel aktiviteter:

Kajakpaddling vid Omberg
3 timmar. All utrustning ingår. Inga förkunskaper krävs men man ska ha förmågan att kunna simma minst 200 meter.
Pris 10 personer: 1249kr/person

Vandring på Omberg med guide
Välj mellan “Omberg genom tiderna” och “Ombergs Mystik” – två guidade vandringar där ni får ta del av spännande historier och händelser vid berget.
1-2 timmar: 3000kr (+ ev picknickpaket 275kr/person)
3-4 timmar: 4500kr (+ ev picknickpaket 275kr/person)
5-7* timmar: 6000kr (+ ev picknickpaket 275kr/person)

Zipline på Omberg
Sväva mellan trädtopparna i Ombergs bokskog! En zipline är en vajer som är spänd mellan två träd. Här finns även höghöjdsbanor. Inga förkunskaper krävs och all utrustning ingår, men max.vikt per deltagare är 130kg.
3 timmar

Pris: 600kr/person (minst 8st deltagare eller betalande).

Ö-livskonferens
Vi paddlar ut till en ö i Norra Vätterns skärgård eller i den östgötska skärgården för att tälta, laga mat ute tillsammans, umgås och kanske snacka om det som är viktigt för er verksamhet och era medarbetare.

Pris: 5990kr/person för ett dygn inkl mat och all camping- och kajakutrustning. För två dygn är priset 7990kr/person

Kreativa dagar i naturen, samtal vid lägerelden och övernattning i tält eller stuga
En konferens i det fria släpper också tankarna fria, det blir lättare att se objektivt och fatta beslut som känns, och är, rätt. Övernatta i tält med Woods & Water eller följ med oss till vårt favorithak i skogen – UrNatur.

Pris: 3900kr/person inklusive campingutrustning och helpension, alternativt del i stuga samt helpension. I båda fallen tillagas maten gemensamt i gruppen eller i matlag.

Alla priser ex moms.

Vill ni veta mer?
Slå en pling på 0730-289 290 eller maila info@woodsandwater.se