Linda Staaf som driver Woods & Water of Sweden har varit outdoorföretagare sedan 2009. Hon leder workshops och har sedan 2016 föreläst om hållbar turism och outdoorföretagande. Ibland helt själv, ibland tillsammans med andra. Här på sidan kan ni läsa mer om de kurser och föreläsningar som erbjuds idag. Dels kommande events som är bokningsbara för alla, men även olika föreläsningskoncepts.

kommande events:

linda staaf tåkern outdoorföretagande

Outdoorföretagande - Omberg

Nästa datum: 29-31/1 2021 Passar inte datumet? Vi har fler datum på väg ut - så kontakta oss för att kolla när de är - eller håll ut!
per person

Föreläsningar & Workshops

Föreläsningar om företagande, nätverkande och hållbar turism

På egen hand eller tillsammans med kollegor föreläser vi inom några olika områden:

Företagande
En föreläsning om Lindas resa som företagare. Här delar jag med mig om vad som fungerat bra och mindre bra, vad jag anser vara mina tre framgångsfaktorer, och vad jag aldrig skulle göra om igen. Föreläsningen kan ha olika fokus, och andra tidsramar om så önskas.
Tid: 1-8 timmar beroende på upplägg. Pris på förfrågan.

Workshop kring Hållbar Turism
Vad vi kan göra för att minska våra avtryck – att lämna så lite ekologiska fotavtryck som möjligt efter oss när vi reser. Men också, hur påverkar turismen oss i Sverige? Vi lyfter olika frågeställningar och diskuterar olika sätt att se på och angripa problemet. En workshop som passar bra oavsett om man jobbar i branschen eller ej – alla kan vi påverka.
Tid: 2-4 timmar. Pris på förfrågan.

Nätverkande och samarbeten
Liksom namnet antyder, så är dessa föreläsningar ett samarbete mellan oss och några av de företag vi jobbar mest tillsammans med. Vi har tillsammans tagit fram ett föreläsningskoncept kring hur man kan bygga en destination tillsammans utan externa medel eller extern projektledning, och hur nya företag kan etableras och utvecklas till följd av nätverkande.
Tid: 1-2 timmar. Pris på förfrågan.

För frågor eller bokning, kontakta oss på:
E-post: info@woodsandwater.se
Mobil: 0730-289 290

linda staaf föreläsning och workshop
linda staaf naturguide