Linda Staaf som driver Woods & Water of Sweden har varit outdoorföretagare sedan 2009. Hon leder workshops och har sedan 2016 utbildat om hållbar turism och outdoorföretagande. Ibland helt själv, ibland tillsammans med andra. Här på sidan kan ni läsa mer om de kurser och föreläsningar som erbjuds idag. Dels kommande events som är bokningsbara för alla, men även olika föreläsningskoncepts som Linda kan anlitas för, och konsultuppdrag hon gjort och gör inom branschen.

kommande events:

linda staaf tåkern outdoorföretagande

Outdoorföretagande - Omberg

Nästa datum: 6-8 november 2020.
per person

Föreläsningar & Workshops

Föreläsningar om företagande, nätverkande och hållbar turism

På egen hand eller tillsammans med kollegor föreläser vi inom några olika områden:

Företagande
En föreläsning om Lindas resa som företagare. Här delar jag med mig om vad som fungerat bra och mindre bra, vad jag anser vara mina tre framgångsfaktorer, och vad jag aldrig skulle göra om igen. Föreläsningen kan ha olika fokus, och andra tidsramar om så önskas.
Tid: 1-3 timmar beroende på upplägg. Pris på förfrågan.

Workshop kring Hållbar Turism
Vad vi kan göra för att minska våra avtryck – att lämna så lite ekologiska fotavtryck som möjligt efter oss när vi reser. Men också, hur påverkar turismen oss i Sverige? Vi lyfter olika frågeställningar och diskuterar olika sätt att se på och angripa problemet. En workshop som passar bra oavsett om man jobbar i branschen eller ej – alla kan vi påverka.
Tid: 2-4 timmar. Pris på förfrågan.

Nätverkande och samarbeten
Liksom namnet antyder, så är dessa föreläsningar ett samarbete mellan oss och några av de företag vi jobbar mest tillsammans med. Vi har tillsammans tagit fram ett föreläsningskoncept kring hur man kan bygga en destination tillsammans utan externa medel eller extern projektledning, och hur nya företag kan etableras och utvecklas till följd av nätverkande.
Tid: 1-2 timmar. Pris på förfrågan.

För frågor eller bokning, kontakta oss på:
E-post: info@woodsandwater.se
Mobil: 0730-289 290

linda staaf föreläsning och workshop
linda staaf naturguide

Konsultuppdrag

Med 25 år i branschen, varav 11 år som egenföretagare inom naturturism, har Linda samlat på mig en bred kunskapsbas och ett stort kontaktnät. Hon har en managementutbildning med fokus på ekonomi, försäljning och marknadsföring inom affärsturism, är utbildad resesäljare med IATA-behörighet, utbildad friluftsguide och kajakledare. Förutom arbetet med Woods and Water är hon delägare i ett kajakföretag och en ziplinepark. Hon har tidigare varit en av delägarna i en surfrestaurang samt i ett kajakföretag på västkusten. Under åren har hon vid sidan av företagande och föreläsande även arbetat i flera olika projekt med fokus på friluftsliv och/eller turism. För att nämna några:

– Projektledare för en Outdoorfestival
– Administrativa uppdrag för Friluftsfrämjandets regioner
– Hjälpt företag med sociala medier och hemsidor
– Medverkat i olika branschråd och styrelser inom friluftsliv och turism
– Utbildat inom naturguidning och hållbar turism