Våra flerdagsturer sker inte bara vid Omberg och Vättern, vi kan ibland gästspela även på andra orter.
Här har vi samlat alla våra aktiviteter och upplevelser som pågår två dagar eller fler.

När man vill lite mer...

Flerdagsturer

Vandringspaket - Vadstena & Omberg på 4 dagar

Från kullersten, slott och kloster i Vadstena, via slätten med Vätternvy till Ombergs lummiga skogar, branta klippor och kuperade stigar. Den här vandringen har det mesta av det bästa för den som söker en vandring i rikt kulturlandskap och historisk bygd.  Drömmer du också om att vandra tanklöst, eller helt i dina egna tankar? Njuta natur med vyer av åkrar, skog och sjö? Ta del av berättelser från en bygd rik på historia? Se fram emot en god måltid och en skön säng vid dagens slut? Ja, men då så, då kör vi... Endast under veckorna 36-42.
per person

Women's Wilderness Adventure (Do The North)

(Fully booked!) A week in the Saint Anna archipelago in collaboration with Do The North.  16-20 aug 2020.
per person

Kajakhelg & Fotoworkshop med Linda & Linda

Kajakpaddling och fotoworkshop i ett - tillsammans med Linda & Linda.  Fotografen och äventyrerskan Linda Åkerberg gästar oss en weekend och vi spenderar den tillsammans med paddling i Norra Vätterns skärgård där Linda även lär oss ta bättre bilder. Men på turen är även Linda Staaf från Woods & Water. 28-30 augusti kör vi!
per person
höghöjdsbana omberg zipline

WWs Helgpaket

En helhelg på Omberg med både aktiva och avkopplande aktiviteter. I grundpaketet ingår MTB, vandring och zipline! Vi bokar även in er på önskat boende - klicka in här för att läsa mer. Detta paket kan bokas helger - fredag till söndag - under april till oktober.
per person

WWs Sommarpaket 3 dagar

MTB, kajak, vandring och zipline i dagarna tre! Kontakta oss så bokar vi in paketet där alla aktiviteter ingår - och vi hjälper även till med boendet (klicka in här för att läsa mer om de olika boendealternativen). Välj valfri ankomstdag under juli-augusti!
per person

Kajakhelg i Norra Vätterns skärgård

Vi paddlar lite kajak och njuter ö-liv i skärgården en helg! Under helgen bor vi i tält och lagar mat ute. Det går bra att hyra utrustning av oss om du inte har egen. 31 juli-2 augusti kör vi denna tur! (Kolla även in turen som går 28-30/8 tillsammans med Linda Åkerberg från Wilderness stories!)
per person

Downhill i Järvsö

För dig som känner dig helt pinnfärsk på downhill men peppad på att lära dig. Har du länge velat åka men inte hittat någon som vill med på dina upptåg? Lugnt - häng med oss! Under två helger i slutet av sommaren blir det Järvsö med downhill-rull.
per person