Konferenser, grupper, weekendgäster och semesterfirare – hur påverkas ert besök hos oss av Corona? 

– – – – – – – – – – – –

Kommer vår verksamhet att påverkas av Coronakrisen?

Det tror vi inte. Det är så klart svårt att säga än, men i nuläget ser det ut som att våra aktiviteter kommer fungera även genom Coronakrisen och här är anledningarna till det:

-Vi jobbar uteslutande med små grupper och privata sällskap. Ni kan alltså vara ensamma här om ni önskar det. 

-Vi är verksamma utomhus – vilket vi är glada för idag då smittan inte sprids lika lätt ute i friska luften. Våra aktiviteter kräver inte heller någon som helst närkontakt med andra personer, vi kan utan problem hålla det avstånd på två meter som rekommenderas.

-Tvärtom så är aktiviteter och motion i friska luften något som rekommenderas varmt just nu.

-Här kan man hyra utrustning för att spendera dagen, helgen eller veckan på egen hand i naturen. Vi hyr ut kajaker, mountainbikes och friluftsutrustning.

-De hotell och boenden vi samarbetar med är alla små, exempelvis vid konferens kan ert sällskap bli ensamma på hela anläggningen – gäller ex Ombergs Turisthotell eller hyr hela huset som STF Stocklycke och STF Tåkern vandrarhem erbjuder. Dahlströmska gården i Vadstena är också ett mycket bra exempel på mindre boendeanläggning. Borghamn Strand på norra delen av Omberg har flera byggnader och större lokaler där mindre grupper kan få gott om utrymme.
Privatpersoner som bor här kan också lätt dra sig undan från andra, det är små anläggningar med få övernattande gäster, framförallt vardagar. Mitt i veckan kan ni få ställena för er själva.

-Vi erbjuder utomhusmatlagning för mindre grupper, tar ofta med picknickpaket ut på våra turer och kan ordna med catering. Vandrarhemmen har även kök där gäster som hyr hela huset även kan laga sin egen mat.

 

 

Om ni har några frågor kring Corona och våra aktiviteter så hör bara av er – tillsammans hjälps vi åt att skapa säkra, trygga och fortfarande underbara naturupplevelser tillsammans. Det är trots allt i naturen vi hör hemma och kan känna oss som tryggast.

För Woods & Water of Sweden innebär Coronautbrottet ingen som helst förändring i vårt dagliga arbete. Detta tack vare vårt hållbarhetstänk sedan några år tillbaka som till stor del bygger på småskalighet med få deltagare per aktivitet, en regional och nationell marknad och samarbete med andra småskaliga boendeanläggningar och lantbrukare.