Konferenser, grupper, weekendgäster och semesterfirare – hur påverkas ert besök hos oss av Corona? 

– – – – – – – – – – – –

Hur påverkas vår verksamhet av Coronakrisen?

Dessa är några av de anpassningar vi gjort för att inte bidra till ökad smittspridning, men ändå kunna erbjuda utevistelser och aktiviteter för våra gäster

-Vi jobbar med små grupper och erbjuder aktiviteter för privata sällskap. Ni kan alltså vara ensamma här om ni önskar det.

-Vi är verksamma utomhus – vilket vi är glada för idag då smittan inte sprids lika lätt ute i friska luften. Våra aktiviteter kräver inte heller någon som helst närkontakt med andra personer, vi kan utan problem hålla det avstånd på två meter som rekommenderas.

-Tvärtom så är aktiviteter och motion i friska luften något som rekommenderas varmt just nu.

-Här kan man hyra utrustning för att spendera dagen, helgen eller veckan på egen hand i naturen. Vi hyr ut mountainbikes och friluftsutrustning.

-De hotell och boenden vi samarbetar med är alla små, exempelvis vid konferens kan ert sällskap bli ensamma på hela anläggningen – gäller ex Ombergs Turisthotell eller hyr hela huset som STF Tåkern vandrarhem erbjuder. Borghamn Strand på norra delen av Omberg har flera byggnader och större lokaler där mindre grupper kan få gott om utrymme.
Privatpersoner som bor här kan också lätt dra sig undan från andra, det är små anläggningar med få övernattande gäster, framförallt vardagar. Mitt i veckan kan ni få ställena för er själva.

Om ni har några frågor kring Corona och våra aktiviteter så hör bara av er – tillsammans hjälps vi åt att skapa säkra, trygga och fortfarande underbara naturupplevelser tillsammans. Det är trots allt i naturen vi hör hemma och kan känna oss som tryggast.