Konferenspaket

Gruppaktiviteter

KAJAK!
PADDLING MED WOODS & WATER

Välj mellan kajakpaddlingar till Ombergs grottor eller till stränderna och öarna vid Medevi eller i Norra Vätterns skärgård.

Tid: En tur som denna tar 3h, eller 4h om man lägger till ett fikastopp. Dessa turer genomförs från mitten av juni till mitten av oktober.

Antal personer: Upp till 12st (20st – se nedan)

Prisexempel:
 10st: 999kr/person (Det kostar mer per person att vara fler än 10 st för att vi då behöver lägga en dag på att transportera fler kajaker fram och tillbaka då det bara finns 12 kajaker på denna bas i vanliga fall…).

BAJK!
MOUNTIANBIKE MED GUIDE

MTB är en mycket uppskattad upplevelse oavsett förkunskaper, vi anpassar oss efter deltagarnas olika förmågor och lämnar ingen på efterkälken. För de som vill ha mer avancerad cykling kan vi erbjuda avstickare som får pulsen att öka och adrenalinet att pumpa i kroppen.
Att cykla på Omberg är ett bra sätt att komma ut och röra sig och på kort tid hinna se stora delar av berget.

Tid: 3h

Antal personer: 4-10st

Prisexempel: 999kr/person inkl hyra av cykel.

HAJK!
VANDRINGAR MED STORYTELLING

Vårt berg är perfekt för vandring! Naturen skiftar hela tiden och man kommer ständigt till nya miljöer. Under vandringen får ni höra berättelser från förr – om livet på Omberg före vår tid.

Tid: 2h – 6h beroende på önskemål. Fungerar året om!

Antal personer: Upp till 15 personer är en bra storlek på vandringsgrupp, då vi inte vill frånta känslan av att vistas i naturen ostört. Vi kan ta större grupper, men jobbar då oftast med flera guider.

Prisexempel: 2-4 timmar: 499kr/person upp till 6 pers, 7-15 pers: 399kr/p

Att tänka på: Omberg är kuperat och stigarna är tekniska. Men vi kan anpassa turen efter era önskemål och välja en rutt som passar alla i sällskapet.

ZIP!
PÅ GLID BLAND TRÄDTOPPARNA

Sväva fritt i Ombergs bokskog – med en sele om midjan glider ni på en vajer mellan trädtopparna, snacka om härlig natur- och frihetskänsla! Här finns även två höghöjdsbanor där man på 5-10 meters höjd vandrar över broar och kryper genom tunnlar.

Tid: 3h


Antal personer:
 8-30st

Prisexempel:
600kr/ person för 3h med både höghöjd & zipline, 500kr/person för 2h endast zipline.

omberg zipline instruktör

MERA, MERA, MERA…

Vi guidar även i Vadstena och vid Alvastra Klosterruin, älskar att styra upp lägereldar och mys, vi kan ordna utomhusmatlagningar med Elles Utemat och fiska från Vättern och annat skoj. Har ni idéer på friluftsliv ni vill utöva vid Omberg och Vättern så har vi definitivt alla kontakter för att styra upp det på ett bra sätt!

Vi kopplar även ihop er med restauranger i närheten för luncher, middagar, gofika och picknickpaket.

FÖR FRÅGOR OCH BOKNING

Kontakta oss på info@woodsandwater.se eller ring 0730-289 290.
Varmt välkomna till oss på Omberg i Östergötland!