Sommaren som sa poff

Vilken sommar det blev där – oj. Först nu man börjar landa igen. 
Vi har haft en riktigt hektisk säsong med en massa, massa guidningar – det har varit huuur kuuuul som helst!

En del dagar blåste bort, men ni var så många som var flexibla och bokade om till andra dagar istället. MTBn var populär fram till mitten av juli, därefter verkade alla vilja hänga vid vattnet istället, det var först i slutet av augusti som MTB-guidningarna tog fart igen. 

Nu är det höst och vinterns program börjar ta form på vår sajt. det kommer dyka upp fler aktiviteter och events här den närmaste tiden. Ska bli superkul. Men mer om det i nästa inlägg – först nu en tillbakablick på sommaren som gick…

 

About Author

client-photo-1
Linda Staaf
Det är jag som driver Woods & Water of Sweden! Det är oftast mig ni har kontakt med vid bokningar och förfrågningar, och det är alltid jag som skriver inläggen här på sidan!