New Product – Wellness weekend!

I’m arranging a wellness weekend with a yogi and a runner later this spring! This product will be held in Swedish, so I’ll continue this post in Swedish!

Så kul att äntligen kunna presentera den här helgen som görs tillsammans med två härliga tjejer! Jag med Woods & Water, Ulrika med Yogaro och Alexandra Running Club går ihop för att genomföra en gemensam tränings- och hälsohelg på Omberg i vår – med fokus på att må-bra! Det är alltså inte en träningshelg där vi ska pressa för att prestera utan en helg för avkoppling, för att hitta glädjen i träningen, få balans och koppla av i naturen!

Läs mer om helgen här!

 

 

About Author

client-photo-1
Linda Staaf
Det är jag som driver Woods & Water of Sweden! Det är oftast mig ni har kontakt med vid bokningar och förfrågningar, och det är alltid jag som skriver inläggen här på sidan!